Nå skal rumpa endelig se slik ut

Endelig ser det ut til at den sexy frodige og veltrente rumpa er blitt populær, for mange er det på høy tid. Både kvinner og menn ser på rumpa som en av de viktigste delene på kroppen når der er ute etter en ny partner. 

Menn har sett på kvinners bak-del gjennom generasjoner, det vil de også fortsette med i framtiden. Slik skal det være ellers vil vi slutte å formere oss og det kan bli et problem på sikt. Motebransjen jobber på spreng for å unngå «formeringsproblemene». Nå kan modellene være store, frodige og sexy.

I våre dager tar pikene på seg bukser for å se ut som gutter, og gjennomsiktige bluser for å bevise at de ikke er det.

Heinz Drache

– Hva som er en perfekt rumpe eller ei finnes det like mange meninger om som det finnes rumper. Noen liker de små og stramme, andre liker den flate, noen vil ha sprettrumpe, mens andre igjen ser for seg den digre «låvedøra» som den helt perfekte. Kvinners utseende diskuteres i mange fora hver uke. Hva som er trendy og siste mote er noe av det første en kvinne tenker på, nå skal altså rumpa være litt større enn tidligere. Heldigvis.

Linda Jim Dokken Bilde 12Foto: Copyright Jim Dokken

– Frodige kvinner er populært blant svært mange menn, men også kvinner liker å se på kvinner med former. En timeglassfigur eller en stor byste som er kledd for å vises er et skue for alle. Visste du at de fleste kvinner pynter seg for at andre kvinner skal føle seg truet? En kvinne med frodige former har langt flere fordeler enn andre kvinner.

Dessverre kan det noen ganger være vanskelig å finne noe sexy undertøy i rett størrelse for kvinner med noen ekstra kilo. Det finner man sjeldent i de tradisjonelle varehusene, noe som det er på høy tid varekjedene gjør noe med.

Noen kvinner har litt vanskelig for å vise seg fram om de har en frodig og stor rumpe. De er ulykkelig uvitende om hvor populær hun egentlig er og gjør alt hun kan for å skjule sine former. Nettopp derfor gjør vi alt vi kan for å få alle kvinner med noen ekstra kilo, med de formene det gir- å være stolt av seg selv.

Tyra Banks, Beyonce, Kim Kardashian og Adele er verdenskjente kvinner med former. Alle disse elsker å vise seg fram i offentligheten, med unntak av Adele, den britiske artisten som har sunget seg til topps de senere årene- elsker alle disse å kle av seg, eller å kle seg sexy nok til å komme på førstesiden av de største bladene og magasinene. Adele er mer sky og trives best litt tilknappet.

Endelig blir «Plus Size» kvinner akseptert som ekte modeller i en lite flatterende motebransje. Er det ok at rumpa nå skal være stor for å passe inn i motebildet?

Vargas

6 thoughts on “Nå skal rumpa endelig se slik ut

  1. Rumpa har aldri vært problemet for meg (den liker jeg stor), problemet er magen. Skal ikke se gravid ut om man ikke er det. Men alle kvinner på min mors side har stor mage. Min oldemor hadde stor mage når hun vår nede på 40 kilo før hun døde.

    Verken Kim eller Beyonce har noe spesielt med fett der for å si det sånn. Ikke at de er så store generelt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.