Nå starter FRP- marerittet- Siv Jensen vil få et helvete!

Ikke før FRPs partileder har bæsja på leggen med å skrike ut «Morna Jens» på partiets valvake nylig så starter skjelettene å ramle ut av skapet. Fremskrittspartiet er under lupen og det med rette.

Vi må få vite fakta, vi som sitter å stemmer på politikerne. Synd dritten kommer på bordet etter valget.

Siv Jensen alene har i lang tid prøvd å snu den onde trenden i partiet som var gjennomsyret av avisoverskrifter som gjorde skade for paritet. Smugling, hallikvirksomhet, horekunder og homofile som ønsket å ta bilder av andre menn i dusjen.

Hva feiler det dette politiske partiet?

Siv Jensen

Når skal det bli slutt på alt bråket? Norge kommer til å bli utledd hvis Siv Jensen skal sitte på en av de viktigste ministerpostene og styre milliarder av kroner i verdier, som Norges neste finansminister. Partiet hennes er en gjeng med villbikkjer som burde ha vært sendt på militær-øvelse i et år. For å se om det var folk av dem når de kom tilbake.

Makan til slubberter og idioter skal man lete lenge etter.

Siste punkt på tabbelista som allerede er lang som et vondt år er en ny anmeldelse om voldtekt. En kvinne med tillitsverv i FPR har anmeldt to menn som er partifeller med kvinnen. Voldtekten skal ha funnet sted tidlig i august.

Vedder på at Siv Jensen som partiets leder er skikkelig happy for den meldingen, nå som hun er inn i sin viktigste periode i sin politiske karrière.

Den ene mannen har sentrale verv i FpU, mens den andre har hatt sentrale verv i partiet, vært kommunestyrerepresentant og stortingskandidat. Begge mennene stiller seg uforstående til anklagene.

Alle som valgte å ikke stemme på FRP kan vel saktens smile litt for seg selv. Hva er det som skjer i dette partiet som er så til de grader gjennomsyret av lovbrytere?

Man skulle nesten tro at FRPs leder er en slags hallik for alle de mannlige partifellene som er med i FRP, spesielt på det sentrale Øst-land. Mange i paritet oppfører seg som om dette var tilfelle.

Måtte all dritten komme for en dag så det norske folk får sannheten om hva FRP egentlig handler om. Det er direkte skammelig! Siv Jensen vil få et helvete for hvert eneste medlem som svikter henne og partiet det neste året. En partileder kan ikke leve med å måtte forsvare den ukulturen som åpenbart er sterk i FRP.

Kanskje ikke rart at politikerforakten er så sterk i dette landet?

 

Vargas

Foto: Fremskrittpartiet

11 thoughts on “Nå starter FRP- marerittet- Siv Jensen vil få et helvete!

    1. Hei Dragen

     Øygarden er fra Arbeiderpartiet, som sagt- det er ikke så rart det er politikerforakt i dette landet. Flere partier har lovbrytere i blant seg, men FRP har flest. Her er det bare snakk om tid før flere skandaler blir avdekket.

     Vargas

     1. Du er opptatt av dokumentasjon du Lars Kristian, du som er gift med en blogger bør vite at blogging handler om meninger, ytringsfriheten er bloggernes triumfkort, vi kan mene hva vi vil om alt.

      At du er PRO- FRP forundre meg forsåvidt ikke i det hele tatt:):)

      Da er vi igang med å lage en sak om deg og ditt alter-ego: Dragonfly- blir et glimrende innlegg!

      Vargas

    1. Hei Dragen

     Hyggelig at du er ivrig i kommentarfeltet, bare ikke bli for ivrig, du kan fort bli oppfattet som Blogg-troll det er ikke bra;)

     Høyre, Venstre og til og med KRF vil kunne måtte stå til rette for å ha representanter som bryter loven i mer eller mindre grad. Poenget er at det er FRP og Siv Jensen som må ri stormen av, her vil det falle masse lik ut av skapet.

     Dette er bare starten.

     Vargas

 1. Dette er bare toppen av isfjellet for FrP. Jada, det er ikke bare rent mel i posen i andre politiske partier heller. Men uansett, så må vi kunne være enige om at det er mest i FrP. Kanskje ikke så rart når vi vet at partiets politikk ene og alene er myntet på egoisme, og megkultur på høyt plan.

  1. Hei Hild

   Jeg er veldig enig, du har nok skjønt det du. De som stemmer FRP vet ikke hvor vondt de vil seg selv. Partiet og politikken gjenspeiler de som driver politikken.
   FRP er pilleråttent, men det er det fortsatt mange som ikke har innsett.

   Takk for kloke ord.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.