«Naking» er altså ikke et ord du finner i noe oppslagsverk, det er et forholdsvis nytt ord som betyr nakenhet i naturen. Hva som er så populært med det kan man bare spekulere i, men det ser ut som om det er en trend blant ungdom som liker å ferdes i naturen.

Hva er greia?

Er det hud, kjønn, tær eller hvor kommer nysgjerrigheten fra? Om den nakne er tykk eller ikke?

«Naking» ser ut til å ta helt av her til lands. Nå florerer det tusenvis av bilder med halvnakne og nakne kropper tatt i naturen, et eller annet sted i Norge. Er du klar for å vise deg fram via sosiale medier? Da er du som sagt ikke alene.

Man ser ikke så ofte bilder av voksne og eldre som ønsker og posere i guds frie natur uten en tråd.

Det er en naturlig årsak til det. I sosiale medier er det de unge som ruler, enda det er stadig flere voksne og eldre som velger å finne veien til Internettet og alle de muligheter som det gir.

Nordmenn er nysgjerrig på andre, og er opptatt av kropp. Vi er også opptatt av kjønn og nakenhet. Det paradokset er at det ser ut til at det faktisk er flere kvinner enn menn som velger å vise hud via «naking».

Ingen kvinne er så naken som henne man kan se er naken under klærne.

Norske kvinner er tøffe, frimodige og flotte, de er selvsikre på egen kropp og liker å vise seg fram. At dette skjer i naturen er nok fordi det for mange gir en ekstra dimensjon til det å ferdes i fjellet, ved vannet eller på vidda.

Noen menn er tøffe nok, men kvinnene er i et overlegent flertall, det kan være noe overraskende, spesielt for menn. Kan menn ha litt lett for å bare snakke om det, mens kvinner faktisk heller gjør det?

Finner man en mulighet til å bade i et tjern så er det mange som benytter sjansen vinter som sommer. De som da har kamera med, knipser et bilde eller to med det samme.

NAKENHET 2013 NAKING Foto: Helene Svendsen/ DTF

Har du enda ikke benyttet sjansen til å vise ditt sanne jeg, så er det vel på tide, du liker jo å følge trendene. Så ut på tur, husk kamera og gode venner, det kan bli en opplevelse du sent vil glemme

Halve Norge står klar til å motta nettopp ditt «naking»-bilde, dette er måten å kjenne på kjendislivet, bare husk på å dele det på både Facebook, Twitter og din Instagram-profil.

Lurer du på hva «naking» er så er det det bare å følge instruksene og håpe på at så mange som mulig ser og liker nettopp dine bilder.

  1. Finn et fint sted i naturen, gjerne med usedvanlig bra utsikt.
  2. Få av deg klærne, strekk armene i været og snu rumpa til kameraet.
  3. Ta et bilde med selvutløser, eller få en i turfølget til å gjøre jobben for deg.
  4. Del bildet med andre.

 

Vargas

Tags: naking

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gruppesex og partnerbytte en våt drøm?

Godt voksne mennesker som har lang erfaring med en rekke sex-partnere kommer til et skritt der de ønsker å utvide...

Smil mens du kan, Erna Solberg!

Gratulerer til Erna Solberg som ny stasminister i Norge. Kun Gro Harlem Brundtland har vært kvinnelig statsminister før Høyrelederen nå...

Lukk