Nakne menn kan være et skremmende syn for mange. Noen mener all nakenhet er porno. Det er det selvsagt ikke. Nakenhet kan selvsagt være fint, men det bør ikke prakkes på de som ikke liker andres tisse-fant heller. 

Halvnakenhet er ofte sexy, fordi det gir en kilde til fantasi, man ser ikke alt. Nakenhet derimot er så avslørende og litt provoserende. Menn som liker menn blir jo fortsatt drept for sin legning i store deler av verden. Blant andre Russland fordømmer homofili som om det var en pest.

Unge kvinner som viser seg fram i sosiale medier er opptatt av seg selv og ønsker å få oppmerksomhet. For å få anerkjennelse og bli populær er det stadig flere som kaster klærne i denne prosessen. Å bli likt er viktig for alle, halvnaken bilder aksepteres og likes av mange.

Halvnakne, eller helt nakne litt eldre menn derimot er tabu, perverst og burde ha vært ulovlig. Hvorfor det?

Muligens fordi vi opplever en endring i mediabildet. Vi kjenner til overgrep mot barn, voldtekt og drap mot uskyldige kvinner og vold- og voldtekt i hjemmet der nesten alltid mannen er gjerningsmann. Mannen er forbundet med mange negative omtaler der hans preferanser åpenbart er i en naken form.

Også blotting er en del av mannens kriminelle løpebane.

– I alle disse nevnte tilfellene av nakne menn er de lovbrytere. Men det er viktig å huske på at de aller fleste menn har ingen tanke om å presse den vemmelige tisse-fanten sin inn i rumpa på sarte barnerumper. Tvert i mot. De er ærlige redelige borgere som kun har tanke for sin partner.

-Menn må ikke generaliseres mer enn nødvendig. Vi er alle selvstendige individer som alle har sin egen agenda. Det er noen få som velger å bryte loven og ta saken i egne hender på alle måter. Det ødelegger selvsagt for alle andre menn som vil gjøre sitt ytterste for sine nærmeste og vell så det.

Nakenhet er selvsagt naturlig, men så lenge nakne menn stadig oftere forbindes med kriminelle handlinger, vil det være vanskelig å akseptere nakne menn. Noen desperate «moro-menn» har gjort noen forsøk på normalisere tisse-fanten og hvite rumper i TV, uten nevneverdig suksess.

Nakne menn er og blir tabu så lenge det finnes forbrytere som bryter loven med buksene nede. Pikk er pikk, men det vil vi verken se eller snakke om her i landet. Ikke ennå.

Foto: Flickr/ NoDurians

Vargas

Tags: naken mann

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Litt vind over Østlandet skaper rabalder- Nordlendingene ler seg ihjel!

Det neste døgnet vil det blåse litt mer enn normalt over Sør-Norge. I Nord-Norge har det blåst kuling og storm...

Voldtekt- Klar for nye offer?

De aller fleste menn tar sterk avstand fra voldtekt mot kvinner- dessverre så blir noen voldtatt neste hver eneste uke...

Lukk