Netcom har skjønt det- 2 til prisen for 1 på kino

Det å glede andre har en stor betydning for mange mennesker. Det har mobiltelefongiganten Netcom tatt på alvor, og tilbyr 2 kinobilletter til prisen for 1. Like enkelt som det er genialt. 

Du får gleden av å glede noen som kanskje betyr litt ekstra for deg, og du får se en god film, i tillegg å sparer du penger.

Film er som kjent best på kino. 2013 kan bli tidenes filmår, det kan du benytte deg av ved å ta med deg en venn, en kjæreste eller nabo hver eneste tirsdag året i gjennom.

Noen kan kanskje tro at dette er komplisert og vanskelig, det er det ikke. Tvert i mot du gjør kun to enkle ting. Sender en sms og henter billettene på en kino nær deg. Enkelt, ikke sant?

 1. Send SMS med kodeord 2for1 til 1989
 2. Koden du mottar viser du i billettutsalget på din lokale kino


Tilbudet kan benyttes på alle ordinære forestillinger på våre utvalgte kinoer. For å benytte deg av 2for1-tilbudet må du kjøpe en billett til ordinær pris. Tilbudet omfatter ikke direkteoverføringer, konsertopptak og andre spesialarrangementer.

Husk at det alltid er best å være to, også på kino.

Vargas

I samarbeid med Goviral

2 thoughts on “Netcom har skjønt det- 2 til prisen for 1 på kino

 1. Dette er reinspikka lureri, har forsøkt å benytte meg av dette tilbudet flere ganger, men alltid fått melding tilbake om at de har nådd grensen for antall billetter de gir ut, bedre lykke neste uke!

  1. Hei, det var trist å høre om dine erfaringer. Netcom er et stort selskap som ikke kan gå inn for å lure sine kunder, så du har nok vært
   maksimalt uheldig. De to gangene jeg har benyttet meg av dette gode tilbudet har det fungert som det skal.

   Lykke til neste gang.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.