Den fantastiske svenske skuespilleren har virkelig fått sitt internasjonale gjennombrudd og er blant de heteste navnene i de store filmene fra USA. Nå kommer flotte Noomi med en ny sterk thriller. 

– Regissøren som lagde den originale «Menn som hater kvinner», basert på trilogien skrevet av Stieg Larsson, med nettopp Noomi Rapace (33), får sin hollywood debut med thrilleren «Dead man down», med Noomi Rapace i hovedrollen.

En dramatisk actionfilm som vil ta pusten fra selv de mest garvede kinogjengere. Det er liten tvil om at det er nettopp i denne sjangeren Noomis skuespillkvaliteter kommer til sin rett.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DHdg5BFOVgw[/youtube]

Etter knallsuksessen med de tre filmene som hackeren Lisbeth Salander, basert på Larssons bøker, har Noomi jobbet på spreng og vært sentral i mange filmer med gode skussmål. «Babycall», «Sherlock Holmes», «Prometheus», «Knockout», «Passion», og i mars kommer altså «Dead man down».

Som motspiller har Noomi fått selveste Collin Farrell (36). En glitrende skuespiller du husker i fra «Miami Vice» blant annet.

Noomi Rpace har evnen til å trollbinde sitt publikum, akkurat slik vi husker henne som den hardt slående og mishandlede Salander. Sverige har fått en skuespiller i ypperste klasse, og vi vil garantert se henne i mange store roller i tiden som kommer.

En Oscar er nok ikke langt unna.

– 2013 ser ut til å bli et av de beste filmårene på svært lenge. Det lover vi å komme sterkt tilbake til for å presentere. Du vil også få gleden av å lese fler bok-prosjekt i regi av vargas12.com. Du må bare huske på å stikke innom med jevne mellomrom.

Premiere på thrilleren «Dead man down» er 8. mars.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Overgangsvinduet er åpent- Lampard til Man United?

Ryktene skal omgjøres til handel, det vil omsettes for enorme summer, millioner av pund og Euro vil skifte eiere. Lampard...

De viktigste hendelsene i 2012

2012 var et begivenhetsrikt år, fra store begivenheter som London OL og USA presidentvalget, til regionale konflikter i Midtøsten og...

Lukk