Nordmenn mangler moral- hvorfor rakke ned på ROM-folket?

Vi nordmenn er et merkelig folkeslag. Vi gjør alt vi kan for å få enden til å møtes med vår inntekt. Om det å bryte loven er en del av den planene så la gå. Vi handler tjenester uten å betale moms om vi kan spare en «høvding» eller to- og vi smugler dyre varer over en lav sko, om vi kan spare en slant. 

ROM-folket er det mest forhatte folkeslag vi kan tenke oss å ha noe med å gjøre. Ryktene skal ha det til at de steker måker på engangs-grill og stjeler absolutt alt de kommer over. Vi vil ikke ha noe med dette pakke å gjøre, vil vi vel? Nei, fyda!

Så var det oss selv, vi prektige nordmenn som fortjener å være rik, arisk, fulle av nasjonalfølelse og prektige i vår gjøren og laden. Hvordan står det til med moralen herr Ola Nordmann? Jo takk som spør, skal forresten hilse. VI, nordmenn eier ikke moral eller skam i livet.

– Stadig flere nordmenn sliter med depresjon og nedstemthet til tross for et ekstremt forbruk av medikamenter som skal dempe de mørke tankene. Vi, som bor her hjemme har det best i verden, så klart kan man bli syk, men vi er vel på legekontoret før feberen når 37.7 de fleste av oss. Litt snufs i nesa så er det sykemelding. Tvert.


Mange av oss er noen overbetalte lat-sabber som er født med en gullskje i munnen og med ræva full av penger. Vi skulle hatt et par solide utfordringer på lik linje med en gjennomsnitts- rumener på flukt fra eget land. Så ville vel fisen fått en annen lyd.

Noen av oss ville ha gått til avisa og klaget vår lid over mangel på både det ene og det andre. Faktum er faktisk at de fleste nordmenn ikke er det spor bedre enn noen av de representanter som kjepp-jages fra sted til kratt rundt om de fleste store byer i Norge.

Moralen må være, se deg i speilet, Ola Nordmann- før du hugger løs på andre mennesker du ikke har grunnlag for å vite noe som helst om.

Visste du forresten at nordmenn stjeler for nær fire milliarder kroner i året. Det stemmer, det var NORDMENN det var snakk om ja.

Nordmenn stjeler for 3,5 milliarder kroner i året, 1165 kroner per husstand. Det viser undersøkelsen Global Retail Theft Barometer (GRTB) utført av varesikkerhetsaktør Checkpoint Systems som ble gjort i 2010. Tallene er betydelig større tre år senere. Vi har absolutt ingen grunn til å tro at vi er et hakk bedre enn noen andre- heller tvert mot.

Om du skammer deg over egen moral så er det betimelig…

 

Foto: Flickr/  espenskog

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.