Norges beste blogger?

Hvor mange bloggere som skriver sin internett-dagbok for en hel verden via «World Wide Web», best kjent som nettet eller Internet- er vanskelig å si. Sannsynligvis mange hundre tusen. Bare i Norge.

Via mange hundre forskjellige sjangere finnes det en blogg for en hver smak. Noen velger å kjøre safe, mote, hår og sminke med bilder av seg selv som hovedingrediens på bloggen. Andre velger å kjøpe helt nye outfits hver uke for å ha noe å blogge om.

Drit i å skrive i ditt innlegg at du mangler tema eller inspirasjon for å blogge. Let heller etter noe å skrive om, før du skriver.

Du har helt sikkert din favoritt-blogg, det bør du dele her i dette innlegget og gjerne legge ved et argument på hvorfor du mener nettopp den bloggen er best av alle i Norge akkurat nå, via kommentarfeltet.

Er du glad i fotball er det naturlig å ha fotball-bloggere blant de du liker best. Elsker du alt som omhandler Hest, er det i den genren du finner din favoritt.

– Det absolutt viktigste du bør gjøre, uansett hvilken blogg du skriver. Ha et budskap. Aldri skriv et innlegg om din manglende evne til å skrive eller mangle tema å skrive om. Det gjør bloggen din svært lite interessant og du mister de leserne du allerede har. Det finnes ikke noe som er verre å skrive enn det, for din egen del.

– Svenskene begynte å blogge før oss nordmenn, men det betyr ikke at bloggere kan levere, faktisk så blir norske bloggere blir lagt merke til, både i Sverige og ellers i verden. Hovedsaklig fordi vi er god på tekst og bilder, vi er online og på nett hele tiden og vi skriver engelsk bedre enn de fleste.

Skulle du plukke ut tre av de beste norske bloggerne akkurat nå, hvem ville du valgt deg på din liste topp tre?

Et svært vanskelig valg å gjøre, men det er lett å plukke de man leser daglig, uten at de er blant de beste av den grunn. Vær litt vågal og hopp i det.

 

Foto: Flickr/  kaankoar

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.