Norges mest leste blogger med valgkampanje-video

Norges mest leste blogger heter Sarah, og hun har bloggen «Sistepalss.blogg.no», og hun bruker sin meget populære blogg til å være ironisk mot alle de fleste andre bloggerne som legger ut bilder og video av seg selv. 

Hun bruker også humor, litt alvor og en liten dose selv-ironi. Det har ført til at hun pr dags dato er mest lest i Norge.

Årsaken til populariteten kan være at Sarah vet å bruke bloggen og seg på en helt annen måte enn noen andre tidligere. Hun sitter på do og synger mens hun filmer det hele, eller får hjelp til å filme seg selv og andre. Den morsomme jenta fra Sørlandet har ikke blogget i mer enn noen måneder, så argumentet om at man skal ha jobbet lenge med bloggen for å nå toppen holder altså ikke mål.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KWS5w5DncnY[/youtube]

Alt for mange bloggere i Norge er alt for lik hverandre, der hår, makeup, sko og fashion, samt et «deilige meg» image er en del av strukturen. Sarah derimot har brukt sin blogg til å gjøre litt uskyldig narr av rosa-bloggerne- det alene har nok også gitt henne noen tusen lesere.

– Husk at det er et viktig valg du må være en del av i år. 9. september er det Stortingsvalg, det har allerede Sarah laget en liten video om, for at du skal bruke din stemmerett. Uansett hvolket parti, og hvilken side i politikken du tilhører- bruk stemmeretten din, bare på den måten kan du være med å påvirke samfunnet i den retning du mener er best for deg.

 De som kan stemme er Norske statsborgere som

 • vil ha fylt 18 år innen utgangen av valgåret og som
 • er, eller noen gang har vært, folkeregisterført som bosatt i Norge, og som
 • ikke har mistet stemmeretten etter Grunnloven § 53.

Se ikke bort i fra at Sarah vil komme med enda flere videoer med gode og fornuftige bidrag for å få deg til å stemme. Husk 9. september.

Bruk din stemme!

Vargas

4 thoughts on “Norges mest leste blogger med valgkampanje-video

 1. Sisteplass er ikke norges mest leste blogg, det er fotballfrue.no.

  Om du tar for deg blogglisten.no, som er den eneste offisielle listen hvor alle de mest leste bloggerne er registrert, så viser den kun lesertall fra norske ip-adresser. Klikker du derimot inn på hver enkelt på blogglsiten, kan du trykke på «tall» oppe til venstre, og da kommer også trafikk fra utenlandske servere opp. Legger du disse tallene sammen får du det totale antallet unike lesere. Sisteplass har nesten ingen utenlandske lesere, i motsetning til fotballfrue som har mange. Legger du tallene sammen har altså fotballfrue jevnt over ganske mange flere lesere enn sisteplass.

  Sjekk ut selv 🙂

  Trykk på tall oppe til venstre over grafene.

  1. Hei igjen Svendsen

   Om du ønsker at tallene skal være som du vil kan hvem som helst være der det passer best for deg Svendsen.

   Om sjekker min tall på Blogglisten.no så har også min blogg mange tusen lesere fra utenlandske servere. Nå velger Nettavisen å
   følge kun norske treff, og da er det Sisteplass.blogg.no som er nr 1, heldigvis foran den meget uinteressante og overfladiske bloggen til det patetiske Eriksen paret.

   Sisteplass er nok nr 1 i Norge enten du liker det eller ikke Svendsen:)

   En ting til, ved flere anledninger har det vært med linker i kommentarer fra lesere som ikke har rent mel i posen da linkene ikke har med saken å gjøre. D
   Dette gjelder selvsagt ikke deg, men vi endret struktur på innholdet og sletter derfor alle linker som er med i kommentarer, dette beklager vi.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

 2. Da må du i så fall endre overskriften din 🙂

  Norges mest leste blogger blir feil, i og med at fotballfrue.no er mer lest. Mer passende med «Nr.1 på blogglisten».

  At Eriksen-paret er uninteressant er en påstand du selv får stå for, hun har norges mest leste blogg, så da er hun vel ikke akkurat uinteressant…

  1. Hei igjen Svendsen

   Så lenge det er som du selv sier Blogglisten.no som er Norges hovedliste for bloggere man går etter, så er Fotballfrue nr to, og Sisteplass.blogg.no
   nr 1, ergo så er det hold i mitt innlegg, også overskriften:)

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.