Norges mest leste blogger heter Sarah, og hun har bloggen “Sistepalss.blogg.no”, og hun bruker sin meget populære blogg til å være ironisk mot alle de fleste andre bloggerne som legger ut bilder og video av seg selv. 

Hun bruker også humor, litt alvor og en liten dose selv-ironi. Det har ført til at hun pr dags dato er mest lest i Norge.

Årsaken til populariteten kan være at Sarah vet å bruke bloggen og seg på en helt annen måte enn noen andre tidligere. Hun sitter på do og synger mens hun filmer det hele, eller får hjelp til å filme seg selv og andre. Den morsomme jenta fra Sørlandet har ikke blogget i mer enn noen måneder, så argumentet om at man skal ha jobbet lenge med bloggen for å nå toppen holder altså ikke mål.

https://youtu.be/KWS5w5DncnY

Alt for mange bloggere i Norge er alt for lik hverandre, der hår, makeup, sko og fashion, samt et “deilige meg” image er en del av strukturen. Sarah derimot har brukt sin blogg til å gjøre litt uskyldig narr av rosa-bloggerne- det alene har nok også gitt henne noen tusen lesere.

– Husk at det er et viktig valg du må være en del av i år. 9. september er det Stortingsvalg, det har allerede Sarah laget en liten video om, for at du skal bruke din stemmerett. Uansett hvolket parti, og hvilken side i politikken du tilhører- bruk stemmeretten din, bare på den måten kan du være med å påvirke samfunnet i den retning du mener er best for deg.

 De som kan stemme er Norske statsborgere som

  • vil ha fylt 18 år innen utgangen av valgåret og som
  • er, eller noen gang har vært, folkeregisterført som bosatt i Norge, og som
  • ikke har mistet stemmeretten etter Grunnloven § 53.

Se ikke bort i fra at Sarah vil komme med enda flere videoer med gode og fornuftige bidrag for å få deg til å stemme. Husk 9. september.

Bruk din stemme!

Vargas

Pin It on Pinterest