Norges mest leste blogger risikerer fengsel for å skrive om Tone Damli

Denne mannen som påstår at han er en blogger, er selvsagt ikke det. Han er en klovn som velger å bruke Internett til å spre drit om mennesker han ikke kjenner, og går så langt i sine verbale voldtekt av Hennie og Damli at det kan ende med rettssak. 

I følge flere kilder skal han ha hat nær 180.000 unike besøkende etter at det ble kjent at han var anmeldt for sine utbrudd på sitt nettsted.

Folk kan skrive saklig kritikk, men ikke hvem andre går til køys med, når dette ikke har rot i virkeligheten, og er skrevet for å såre og skade vedkommende det handler om. I dette tilfellet Tone Damli som kontakt advokat Elden for assistanse.

Tone Damli (24) Foto: TV2.no

– Man skal huske på at artisten ikke har gjort noe galt, og ikke fortjener så mye drit hun får i media fra mange hold.

Toen er en flott representant for Norske kvinner, med kloke og sunne idealer med et flott utseendet. Nettopp det ser ut til å slite ut mange misunnelige som ikke takler andres suksess, og jeg vedder på at mobberen også ligger våken pga det.

Jeg er skremt over holdningen til mange mennesker i Norge, mennesker som sikkert var involvert på en eller annen måte da det norske folk stod samlet.

Berørt av terroren da bomben og skuddene falt. Da alle trengte noen. Mange av disse er nå med i hylekoret mot Tone Damli og bruker Internettet som sin arena får å spre hat og ondskap, akkurat slik terroristen gjorde.

– Vi bør gå i oss selv og tenke over at det er faktisk et menneske som synger og gir ut plater, og som er i sitt livs verste periode pga samlivsbrudd. Må innrømme at det er sjokkerende å lese at så mange mennesker hyller den mannen, mobberen som en helt, det er jo nettopp det han ikke er.

Hvis rettsvesenet fungerer som det skal bør han få sin fortjente straff.

– Jeg håper virkelig at bloggere ikke ødelegger for hverandre på denne måten med å sjikanere andre bloggere eller kjendiser på en slik måte, at det til slutt havner i retten. Det er det neppe verdt.

Det er bare å håpe på at han var på toppen av topplistene av absolutt feil grunn. Må også regne med at foreldrene han er skikkelige stolte nå…

Vargas

 http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musik/schlager/article16331457.ab

 

22 thoughts on “Norges mest leste blogger risikerer fengsel for å skrive om Tone Damli

 1. Han har 180.000 unike besøkende, men du mener han ikke er noen blogger. Hvor mange unike har du?

  1. Hei Trond lystløgner!

   Det er ikke problem å ha mange lesere om man dikter opp hårreisende svada. Det er jo bare å la fantasien reise. Han som skrev dette er en mobber, ingen blogger.

   Vargas

 2. Hypocrite-warning. du har selv hatt en lei tendens til å rakke ned på andres kommentarer på ymse nettfora. Og du har til de grader vært usivilisert og ufin. Og nå kommer nettopp du og snakker om moral, Mr. Vargas? DET er patetisk. Få på deg skinnbuksa bondegutt.

  1. Det er stor forskjell på å barbere seg og skjære av seg hele hodet Stian. Diskusjoner skal ha temperatur, og jeg har selvsagt mine meninger
   og er ikke redd for å dele disse med andre. Jeg driver ikke med løgn og falske påstander.

   Denne karen kommer til å få smekk på pungen og det er meget fortjent. Det oser misunnelse lang vei på Tone og Aksels suksess, det er patetisk det.

   Vargas

 3. Enig Vargas. Han er bare et lite utskudd som mangler oppdragelse. Helt sykt at noen kan skrive så stygt om medmennesker

  1. Inga, om det er sant alt det oppsiktsvekkende som står i dette blogginnlegget til denne mobberen, da burde ikke Tone ha brukt tid og penger på advokat. Det er jo nettopp for å få dementert påstandene at hun velger å gå til John Christian Elden, som muligens er Norges dyktigste advokat.

   Vargas

 4. Hvordan vet du bedre enn denne mannen hva som er sant, kontra din oppfattelse av innlegget hans som ren fantasi? Det er noe som MÅ komme frem i innlegget ditt. Spesielt når han i sitt innlegg faktisk virker overbevisende med de påstandene ham legger frem, latterliggjør du deg selv. Å tjene seg rik på å være kjendis (lettjente penger) har selvfølgelig en bakside, som Tone opplever nå.

  Det virker som om Tone har tatt svært mange valg som kan karakteriseres som uetiske i ett normalt norsk par forhold. Mener du at det ikke bør komme frem, når vi faktisk snakker om en person som har valgt selv sin rolle i media gjennom flere år?

  Tåpelig innlegg, og hvis denne mannen blir straffet for å ha opplyst det norske folk, da tror jeg eneste effekt er at innlegget kommer til å øke sin levetid betydelig. (Det økonomiske her er ubetydelig, en krone er fra alle som støtter ham, og han kommer ut at rettssaken som en rik mann.)

  1. Hei Lee

   Tror du virkelig det er så mange som støtter mobberen når? Mulig du har rett, det tar ikke vekk det faktum at det er
   advokater som har sett på saken, og som mener den hører hjemme i rettsapparatet. Det alene beviser at innholdet er av en slik karakter
   at det den som skrev det burde gå å skamme seg.

   Du tar også feil i at han virker overbevisende i sitt innlegg. Han virker desperat etter oppmerksomhet, og han oser av misunnelse lang vei.
   Tones valg er hennes, om de er umoralske gir ingen rett til å sjikanere henne og hennes daværende kjæreste på det groveste.

   Nettopp derfor havner denne saken i retten!

   Vargas

 5. Tja. Hvordan kan du være så sikker på at det han skriver er usant? Jeg synes (dessverre) det han skriver virker rimelig. Når xxx antall Oslo-borgere i tillegg sier at disse ryktene er gammelt nytt, er det nærliggende å tenke at det er noe i det. Tror heller ikke hun hadde gått til det skritt å kontakte advokat dersom det han skriver var sludder og vås. Det snakkes jo så mye om disse kjendisene, og i åtte år har hun latt alt gå hus forbi. Hvorfor plutselig bli indignert og kontakte advokat nå? Det har versert mye verre rykter om henne før – uten at disse har blitt «fulgt opp».

  Dama har brukt all sin tid i rampelyset på å bygge opp et bilde av seg selv som en søt, uskyldig jente – med tidenes mest fantastiske og lykkelige forhold. Tror mange rett og slett føler seg lurt. Hele forholdet (og menneskene i det) framstår som en slags falsk kulisse.

  1. Ane, min Ane, ser du ikke at det er nettopp det som er misunnelse? Tenk om det IKKE fantes noen rykter og skvalder om en så flott, sexy og vellykket artist og mote jente, så mye som hun er i fokus?

   Tone Damli min venn Ane, er en av Norges mest fotograferte, omtalte og beskrevne kvinner siden 2005. Det skulle bare mangle at hun skapte overskrifter.
   Du er naiv om du tror noe annet.

   Uansett er det på ingen måte verken akseptabelt eller greit at hun omtales i slike ordelag som hun gjør i noen fora.

   Vi nordmenn tar alt for lett på vold enten det er fysisk eller psykisk mot kjente mennesker vi ser ofte. Hvorfor skal disse tåle så mye mer enn oss andre?

   Dette lukter som sagt misunnelse hele veien, jeg er overbevist om at Damli vinner på alle punkter i en eventuelt rettssak.

   Vargas

 6. For det første: Du svarer ikke på noen av spørsmålene mine. Hvordan kan du være så sikker på at dette er usant, slik du hevder? Og har du et godt svar på hvorfor hun ikke har gått til sak før? Som nevnt; Det har blitt framsatt det som kan kalles injurierende påstander mot henne i årevis, jfr. Terje Sporsem og mange andre – uten at hun tilsynelatende har brydd seg i særlig stor grad.
  Om det er etisk riktig av en blogger som Burmeister å skrive dette, er selvfølgelig en annen sak. Men det behøver ikke å bety at det han sier er usant, tvertimot er det en god del som tyder på at påstandene hans er sanne.

  For det andre: Har jeg noe sted sagt at det overrasker meg at dama skaper overskrifter? Det overrasker meg overhodet ikke. Hun er voldsomt pen (helt enig), og pene mennesker gir nettavisene høye annonseinntekter i form av mange klikk på artikler der kjendisene er avbildet/omtalt.
  Tone er derfor gull verdt for enhver avis. Hun stiller opp på alt, svarer på det meste, er med på det meste – og uttaler seg om alt fra juleribbe til pappas kallenavn på henne til Valentines Day-tips og gud-vet-hva. Mange andre seriøse aktører vil gjerne ha fokus på musikken sin. Denne dama derimot, stiller opp på rubbel og bit – noe som naturlig nok gjør jobben lettere for journalistene. De ringer henne, hun gir dem det de vil ha – og alle nettartiklene gir klikkorgasme for journalistene.

  Og til sist; Dette med misunnelse – som du og mange andre peker på. Kan det være en alternativ forklaring at folk rett og slett synes det blir for mye av henne? At hun rett og slett framstår som en dame som er litt i overkant høy på seg selv, uten interesse for så mye annet som rører seg? Og uten å besitte så veldig mange egenskaper som rettferdiggjør all omtalen?
  For å ta en parallell: Er det mange som er lei Therese Johaug, for eksempel?
  Hun er en dame jeg vil tro de fleste mener er like nydelig som Tone. Ser du mange negative kommentarer om henne? Burde ikke hun utløse like mye av det du kaller «misunnelse»? Slik er det åpenbart ikke. Alle elsker Therese. Kan det være fordi folk oppfatter henne som pen, flink, interessant – OG sympatisk? Kan det også være fordi hun er flink til å «gi av seg selv» i porsjoner, og ikke lar folk «drukne» i henne?

  Uansett: Når en kjendis gjør så mye for å involvere hele Norge i sitt eget privatliv, (for ingen tvinger henne til å uttale seg om kjærester, forlovelser og bryllup. Ingen har heller tvunget henne til å stille opp på en realityserie om seg selv. Dette er noe hun helt åpenbart gjør for å få publisitet) må man regne med interesse i «gode og onde dager». Som nevnt.: Forholdet til eks-forloveden har blitt framstilt som verdens lykkeligste/mest fantastiske – basert på uttalelser fra hovedpersonene selv. Tone uttaler også titt og ofte at hun ser på seg selv som et sunt forbilde, med gode verdier. Tror du ikke en del fans da føler seg rimelig lurt når det viser seg at disse to muligens har levd et liv basert på verdier ikke så veldig mange har, og holdninger de fleste foreldre neppe vil at barna skal leve etter? Det er slike mekanismer som gjør at rykter mange har kjent til i lang tid nå kommer fram i lyset. Tror Tone vil tjene mye på å være litt mer bevisst på hvordan hun framstår framover, og være litt mer kritisk til utleveringsgraden.

  1. Hei Ane

   Takk for lang og fyldig kommentar. Det finnes ikke kapasitet til å svare på alle punktene dine. Det man kan være enig med deg i
   er at det selvsagt kan bli for mye av Tone Damli. Om du leter hos vargas12.com så finner du er innlegg som peker på nettopp dette.

   Misunnelsen er til å ta og føle på, fordi Johaug som du referer til er en idrettsutøver, jeg tror mobberen i denne saken heller liker å sammenligne seg selv meg
   de sosietetene som Damli omgåes, og ikke de i de skidress.

   Om du ser på saken slik den har utartet seg, så hadde aldri en advokat tatt i denne saken om den ikke hadde noe
   sannhetsgehalt i seg. Elden er en av Norges beste advokater, han mener åpenbart at denne saken kan vinnes i retten.

   Mobberen må gjerne være uenig i og gjerne irritere seg over hvordan Damli og Hennie lever sine liv, man kan på ingen måte trakassere og skrive mange
   ting som Tone finner så graverende at hun må gå rettens vei for å få stoppet. Det er ikke bare dumt, men også straffbart.

   Takk for din kommentar Ane

   Vargas

 7. Kan nok tenkes at denne Burmeister er mer opptatt av kjendiser enn av idrettsstjerner.
  Men han er mann. Og muligens på «feil lag». Så misunnelig på Tone?
  Det blir litt søkt i mine ører.
  Hadde disse påstandene kun kommet fra Burmeister, hadde det vært all grunn til å være skeptisk. Men når såpass mange nikker gjenkjennende til de konkrete tingene som sies, er saken en annen. Ingen røyk uten ild – eller «Ingen røyk uten Elden», som folk liker å skrive i disse dager.
  At Elden har en god sak kan godt være, siden det som er skrevet av Burmeister kan regnes som injurier uavhengig av sannhetsgehalt. At de tar saken til retten er derfor ikke et argument for at det han sier er usant.
  En annen faktor som indikerer at Burmeister har rett er; Hvorfor henger ikke Aksel seg på søksmålet? Han har tradisjonelt vært den av disse to som har ønsket å «ta de mediene» som skriver om paret (Selv om han har mildnet noe de siste åra). Hvis Burmesters innlegg var løgn fra ende til annen; Hvorfor reagerer ikke også han?

  Vil anbefale deg å lese den artikkelen jeg linker til under. Synes den inneholder en del gode poenger, og den oppsummerer akkurat det jeg mener. Tone har fungert som forbilde for flere tusen unge jenter, og promoterer seg selv (som nevnt) som en kjernesunn jente med gode verdier (som også setter familien høyest av alt). Hun har også vært «bonusmor» for en seks-sju år gammel jente. Blir det ikke da rimelig hyklersk at hun muligens har levd et liv som er alt annet enn forbilledlig?
  Og ikke minst: Er det ikke rimelig feigt, og ikke minst mot god presse-skikk, at mediene er med på å bygge opp om dette glansbildet, når de sitter på informasjon som tilsier at sannheten er en helt annen? Greit at Se&Hør er et blad som ingen stoler på uansett, men Dagbladet, VG og lignende bør jo være seriøse aviser som ikke lar frykten for kjendisenes reaksjoner styre det de skriver.
  Medienes forhold til kjendisene er med andre ord også absolutt verdt en diskusjon.

  1. Hei Ane, på en skala fra en til ti sprenger du skalaen på hvor opptatt du er av denne saken. Hvorfor det?
   Tone Damli har så vidt vi vet bare gjort kloke, fornuftige og spennende valg i sitt liv både som artist, modell og privat.
   Verken du eller jeg har noe som helst med hvem hun knuller, det er mulig det kommer som en bombe på deg, men slik er faktisk
   den virkelige verden.

   Tone Damli har levd forbilledlig hele veien, og om hun har gjort noen krumspring så det naturlig, hun er ikke mer enn et menneske.
   Mobberen i denne saken er så graverende og av en slik at at alt tyder på at den havner i retten. Der vil Tone med stor sannsynlighet vinne fram
   på alle punkter, med den tapende i saken til å dekke alle utgifter. Mobberen må belage seg på økonomisk assistanse uten i fra.

   Kom ned på landjorda og prøv å fokuser på noe annet enn kjendisene et par timer, så føler du deg kanskje litt bedre i morgen.
   Dessverre så er det en del lesere som på død og liv legger igjen linker som ikke genereres til saken, derfor har vi måtte
   begynne med å slette disse, for å unngå usaklige linker. Dette beklager vi.

   Vargas

 8. Jeg har det veldig fint med meg selv! 🙂
  Til info tar det meg ca ti minutter å skrive et slikt innlegg, så jeg har tid til ganske mye annet også! Synes denne saken er interessant på flere plan, og når jeg diskuterer gjør jeg det grundig – ja. Mange aspekter her som er verdt å ta tak i, både på det juridiske og det etiske plan.

  Hvis du synes hun har levd et forbilledlig liv må du gjerne synes det. Vet mange er av en annen oppfatning. Jeg tror vel også du tar ganske feil når du sier det er helt vanlig å være utro med tre-fire stykker årlig mens man er forlovet. Noen er notorisk utro (og en glipp kan selvsagt skje), men jeg tror ikke det er så mange som synes det er helt greit at den de er sammen med ligger med en håndfull personer årlig. Ville du synes det var ok om kjæresten din holdt på sånn?

  Hvis linken var feil beklager jeg: Her har du den igjen 🙂

  http://www.na24.no/article3581609.ece

  1. Hei Ane

   For å ta det siste først, normalt sletter vi linker da disse ofte er av ukorrekt innhold, og ofte med noe som ikke hører hjemme
   på noens blog, ihvertfall ikke i et kommentarfelt. Vi gjør et unntak for deg, siden du skriver så bra, og har gode argument, selv om
   vi ikke er enig med deg.

   Dine påstander om Tone Damlis utroskap er synsing fra ende til annen. Nettopp på det nivået som mobbe-bloggeren legger seg på.
   Slik kan man ikke oppføre seg. Det er selvsagt opp til Tone selv hvem hun velger å ha sex med. Det skal ikke du eller noen andre legge nesa
   si borti, uansett hvor fristende det er.

   Bloggere har kommentar felt for at det skal være mulig å diskutere tema man er opptatt av. Jeg setter pris på en god og saklig diskusjon.
   Dine kommentarer er alltid velkommen på denne bloggen Ane, men ikke forvent at vi på noen måte prøver å bli enig med deg.

   Toen Damli er en fantastisk flott kvinne, en ypperlig representant for unge artister i Norge og en ypperlig rollemodell for unge jenter.
   Om hun velger å være aktiv privat, det er helt opp til henne å bestemme.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

 9. «- Man skal huske på at artisten ikke har gjort noe galt, og ikke fortjener så mye drit hun får i media fra mange hold.»
  Hvordan vet du dette?
  Hva er dokumentert: Tone Damli kysser på andre enn forloveden????????????

  1. Hei Anne

   Tror du at bruddet kommer av at Damli kysser de hun synger med. Vel man vet jo aldri, men jeg tror kanskje det er litt mer komplekst enn det.
   Damli fortjener ikke å bli hudflettet av ondsinnede rykter om sitt eget privatliv fordi hun kysser andre enn forloveden.

   Hva som er galt og riktig i denne saken er øynene som ser. Uansett er hennes liv ikke noe andre skal blande seg i etter min mening.

   Vargas

 10. Er du så mye bedre enn denne Burmeister selv hr vargas? Du er kjapp til å hive deg på bølgen når det dukker opp noe sladder i kjendispressen.Men det genererer vel sidevisninger så da så….

  1. Synes du det er brukbart med side-visninger på vargas12.com? Du har jo en nettside selv, tjener du penger på dine besøk?

   Vet ikke helt hva du vil, men jeg ser at du sliter. Kanskje like greit å gi seg? Det er jo ikke en kjeft som leser det du skriver allikevel.
   Hvorfor er du så opptatt av denne bloggen?

   Jeg er ikke hos deg og spyr i skuffen din, hva gjør du egentlig her?

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.