NRK-sommeråpent- minutt for minutt en braksuksess

Før det  har gått en hel uke av NRKs jubileumsturné langs Norskekysten er det liten tvil om at det allerede er en braksuksess.

– Mange tusen mennesker følger den gamle Hurtigruta «Ragnvald Jarl» som har blitt omdøpt til «Sjøkurs» i anledning NRKs store sommerturne.

Ser man på direktesendingene så er det hundretalls båter, og enda flere langs land som følger det gamle Hurtigruteskipet på reisen, et vakkert skue.

Photo: Midnattsola gir flott lys for fotografering.

Foto: Copyright Morten Pettersen

– Det er i forbindelse med at Norsk Rikskringkasting fyller 80 år, at hele Norge får lov til å tal del i det store jubileet fra havn til havn, direkte på NRK. Reiseradioen har vært på lufta i 50 av dem, mens Sommeråpent feirer 30 år på skjermen. Nå reiser NRK hele Norge på langs for å møte publikum.

– Reiseradioen kjører bil, både fra Lindesnes og Nordkapp, og Sommeråpent seiler fra Oslo til Kirkenes, tur retur. Et imponerende skue, svært likt da NRK sendt Hurtigruta fra Bergen til Kirkenes i fjor sommer, også det en stor suksess.

MS «Sjøkurs» skal besøke hele 38 havner på sin ferd gjennom Norge. «Sommeren sammen» er mottoet for prosjektet.

7 dyktige programledere fra NRK-stallen skal lose oss TV-seere fram langs Norges vakre kyst, helt fram til siste havn, 10. august som er selve utgangspunkt for reisen, Oslo.

Har du ingen mulighet til å reise selv, så er dette en god trøst til å få se mye av Norges kystlinje. Godt sydd sammen av en sprek 80 åring.

Gratulerer NRK!

Kilde: NRK.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.