“Morgan og Ola-Conny på tur” er sett av mange tusen nordmenn hver uke på TVNorge. Nå kan det populære programmet med de to bereiste kompisene være over. Ola-Conny har nemlig funnet den store kjærligheten.

I følge Aftonbladet skal det være kjærestens ønske om å være privat som gjøre nye innspillinger av serien “Ullared” og “Morgan og Ola-Conny på tur” vanskelig. Ola-Conny Wallgren” (49) er sammen med kollega på Gekäs Ullared Morgan, to av Sveriges største TV ikoner og TV5s fremste stjerner.

 

Produksjonsselskapet som gjør innspillingene skal være villig til å strekke seg svært langt for å få Ola-Conny til å fortsette å være med på de to svært populære TV- programmene.

Wallgrens kjæreste gjennom de to siste måneder har ingen interesse i å stå i rampelyset. Den 40 år gamle kvinnen som bor ca 20 mil fra Ola-Connys hjemsted, vil leve et anonymt liv.

Ola-Conny på sin side er ikke villig til å gi opp kjendisstatusen uten videre, og håper kjæresten er villig til å akseptere hans liv som profilert TV-ansikt, og være ved hans side når produksjonen pågår, i følge Aftonbladet.

Både Wallgren og hans kjæreste har barn fra før, så det er ikke noe tema med familieforøkelse. De ønsker å bare ha tid for seg selv og ha det fint sammen. Så får tide vise hva som skjer i framtiden.

Alle norske og svenske fans kan håpe i det lengste på at det blir mer av Morgan og Ola-Conny via TV-skjermen.

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article17156598.ab

Pin It on Pinterest