Ola Weel Skram og Rocke Eirik videre til IDOL-finalen

Du har selvsagt helt rett, Ola er lillebroren til Eva som selv startet sin artist karriere i nettopp IDOL i 2005. Nå er Eva en av de mest spennende artister vi har i Norge, det kan du selv sjekke ut ved å søke på YouTube etter «Eva & the Heartmaker».

Nå står altså lillebror Ola Weel Skram (22) i startgropa til sitt eget gjennombrudd. Han var sikker og veldig bra da han framførte «I Will Wait» i sin opptreden som var den fjerde av i alt fem semifinaler.

Han er med i finalen i IDLO 2013, 8 år etter sin søster.

Eirik Søfteland (24) klinte til med sitt rocke nummer i åpen skjorte og dressjakke med låta  «Come Together», et tøft nummer som gav han finalebillett. Eirik skiller seg ut med sitt lange hår og en utmerket vilje til å eie hele scenen, lokalet og skjermen når han først skal opptre.

IDOLs største fargeklatt er videre til det store alvoret.

Så vidt vi vet er det 10 finalister, med to «wild card» billetter som dommerne skal velge ut, slit at det totalt er 12 kommende artister i den store finalen.

Her er de åtte som til nå har gått videre til finalen: Astrid Smeplass (16), Steffen Jakobsen (22) Martine Rygvold (25), Georg Lipai (17) Anniken Kolstad (17) og Astrid Sugaren (17). Samt altså Eirik Weel Skram (22) og Eirik Søfteland (24).

Den første finalesendingen finner sted 8. mars på selveste Chateau neuf i Oslo.

Har du funnet din favoritt så bør du ta ansvar for å få vedkommende lengst mulig i en veldig tøff konkurranse.

Vinneren av IDOL 2013 får platekontrakt med Playroom-Music og En Toyota Hybrid til en verdi av 300.000 kroner. I tillegg til å kunne leve av sin musikk i uoverskuelig framtid med de riktige folkene rundt seg.

Det er altså en semifinale igjen der de siste to skal komme gjennom nøkkelhullet.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.