Olivia fra Cosby-show står fram som lesbisk

Lille Olivia, den rappkjefta jenta du sikkert husker fra det meget populære Cosby-show med Bill Cosby som den morsomme faren i hovedrollen for familien Huxtable.

En serie som gikk engang på 80-tallet, rett før Internett kom til landet, og det var stort sett SVT1 og NRK å velge mellom på TV.

Olivia ble spilt av søte Raven-Symoné (27), som var stor barnestjerne på den tiden. Hun har også gjort en god karrière etter Cosby, blant annet for Disney i serien «That So Raven» fra 2003-2007.

Nå står Raven fram som lesbisk og hun skriver en takk til myndighetene på Twitter, som endelig har akseptert lesbiske og homofile ekteskap i USA. Hun skriver også at hun er svært glad for at hun endelig kan gifte seg med sin kommende kjæreste.

 

Raven-Symoné (27)

– Ravens utkårede var AzMarie Livingston, en modell som deltok i «America´s next Top Model» konkurranse for 2012. Forholdet tok slutt etter at paret hadde vært sammen et års tid.

Raven-Symoné er fortsatt en ettertraktet skuespiller og lever svært godt på sin tidligere karrière. At hun nå endelig tør å stå fram som lesbisk må ikke nødvendigvis sette en stopper for hennes videre karrière. Eller lage problemer for henne på noen annen måte.

Til tross for at homo- og lesbiske ikke har de samme trygge rammene i USA som i Norge.

Hennes neste forhold vil garantert skape nye overskrifter verden over.

Stå på Raven!

Vargas

Foto: Flickr/ sabrebiade

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.