Opp av sofaen og ut i det fri, up och hoppa!

Sliter du med å finne motivasjon til å komme deg opp av sofaen. Da kan jeg minne deg om at det er dritt kjedelig å dø ung av hjertesvikt fordi blodårene dine er smekkfull av fett, bare fordi du er fet og lat og ikke gidder å trene. 

Så se å få den fete ræva di opp av sofaen, og kom deg ut å tren! Det står om livet ditt nå, skjønner du det?!

Hva med en 4-dagers tur til Finnskogen? Et fantastisk turområde som passer for alle. Fra ut.no kan du lese:

«Turen starter ved Finnskogen Turist og Villmasrkssenter, hvor det er parkeringsplass, og overnattingsmuligheter dersom man ankommer om kvelden. Turen starter her , og følger Finnevegen over Skasberget. Etter et par kilometer, får vi en kjempefin utsikt over Skasen, som er en av Finnskogens fineste sjøer. Etter ytterligere ca 1 km kommer vi til de sparsomme restene etter Skyttersetra.»

Foto: UT.no

Dette er en unik mulighet for deg som vet hva du vil, og som kanskje har vært på tur før. Dette er ikke turen for deg som aldri har vært utenfor ring 3 før.

– Vil du ikke på overnattingstur, kan en tur i din nærmeste svømmehall gjøre susen. Eller en tur på et treningssenter. Der setter de opp et unikt treningsprogram til deg for dine mål. Det er blir tøft, men svært effektivt.

Svømming er faktisk den beste formen for mosjon du kan gjøre. Og noen type trening bør du så absolutt gjøre. Tenk så kjedelig å forkorte livet, bare fordi man er lat.

Det er dumt det!

God tur!

Kilde:

UT.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.