På 90 sekunder er de fleste barn borte fra lekeparken om en voksen vil det…

Denne videoen er et tydelig bevis på hvor lett en troverdig voksen person med ønske om å lure et barn med seg vekk fra en lekepark.

Alle foreldres verste mareritt kan skje på mindre enn to minutter om en person med et troverdig ansikt, som har mistet sin hund eller spør om hjelp til å lete etter noe, de fleste barn er tillitsfulle nok til å bli med å hjelpe til.

I Norge skjer det med jevne mellomrom forsvinninger der barn er involvert, barnet selv tror på voksne, de tror at alle er snille, de vil være lydige og gjør hva de voksne sier. Det kan bli deres skjebne. Noen ganger kan de bli reddet, andre ganger kan de bli holdt fanget i lang tid. Andre ganger funnet drept.

Ofte er de tilfeldige ofre for en gal persons handlinger.

http://www.youtube.com/watch?v=Vj5M7NRDXL8

Lær dine barn hva det vil si å bli tatt, fortell også at ingen andre enn de du kjenner godt kan ta de med noe sted. Kommer en fremmed person og ønsker å få hjelp til noe, uansett hva, lær barna å løpe i motsatt retning og rop om hjelp. Det er viktig å rope så høyt man kan kan til man er trygg.

Skulle et barn bli tatt av en fremmed så er det også viktig å prøve å rope etter hjelp, selv om det er svært vanskelig.

Barn er svært utsatt fordi de er tillitsfulle og har gode tanker om de fleste, barna er vår framtid og vi har ingen å avse til potensielle overgripere.

Hva en overgriper har planer om å gjøre med et forsvarløst lite barn kan man bare tenke seg med gru. Del dette innlegget med så mange som mulig for å advare alle som har ansvaret for umistelige barn.

Ditt barn kan være det neste som er sporløst borte, du kan ikke klare å kjenne på reddselen før det faktisk skjer, gjør alt du kan i forkant og før det er for sent…

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.