Paris Hilton til Paradise Hotel Norge!

Er du hekta på «Paradise Hotel?» Da er du ikke alene og du har ikke lenge igjen å vente heller. 

Verdens flotteste hotell er atter en gang fylt med flotte mennesker som er villig til å gjøre det aller meste for å stå igjen som vinnere.

Nå er det bekreftet at den verdensberømte hotellarvingen Paris Hilton (31) skal være med på den norsk utgaven av «Paradise Hotel».

Hva slags rolle Hilton vil ha i den populære reality-serien er foreløpig en hemmelighet.

Produsent Arne Thoresen i selskapet Mastiff, som lager Paradise Hotel for TV3, sier det har vært en lang prossess å få Paris til å bli med i den norske serien. Hva som skjer videre holdes veldig hemmelig, men www.vargas12.com lover å komme med mer info å snart som mulig.

Triana er kanskje Norges mest sexy kvinne, og har på ny tatt på seg oppgaven å styre de viltre, fulle og kåte ungdommen på riktig vei i en ny runde med det beste rølpe TV noen gang.

I «Paradise Hotel» bor 12 deltagere sammen på et fantastisk luksushotell i Mexico. For å få bli værende på hotellet må man finne seg en romkamerat eller en å dele seng med. I reality serien «Paradise Hotel» går det nemlig ut på det samme. De man bor sammen med, deler man også seng med.

Den personen som ikke finner en makker, må reise hjem og gjøre plass til en ny deltager.

Sjansen er stor for at du kjenner konseptet, da dette er Norges mest kjente og mest populære rølpe serie for ungdom, med ungdom der det er om å gjøre å bli igjen på hotellet lengst mulig.

Det er bare et par som vinner, som mottar 300.000 kroner.

– Innspillingen skjer i Mexico i skrivende stund, foreløpig er ikke sendedato klart, men det er all grunn til å tro at det hele starter i løpet av mars. Byen heter Acapulco, og det eventyrlig flotte hotellet heter Casa Arabesque.

– Fra og med nå og helt til «Paradise Hotel» er ferdig en gang i løpet av sommeren vil vargas12.com være den bloggen du finner ALT du trenger å vite om din favoritt TV serie. Videoer, bilder, hendelser og rykter. Det viktigste du kan gjøre er å følge denne linken slik at du holder deg oppdater med det som skal skje og har skjedd på «Paradise Hotel».

– Har du spørsmål, eller meninger om det som skjer underveis, så er det bare å spørre eller legge igjen kommentarer. Vi lover å gjøre alt vi kan for at du skal få med deg hvert sekund av vårens våteste og vakreste eventyr.

Miguel og Vida Foto: TV3.no

I fjor var det Miguel Kristiansen og Vida Lill Gausemel Berge som vant den gjeve prisen samt heder og berømmelse.

Hvem skal delta i år? Det får du selvsagt vite først her på vargas12.com. Om Paris Hilton skal være med i fler episoder, eller bare kommer som en gjest vil du også få vite snart.

Har du planer om å se på «Paradise Hotel» denne sesongen?Hvem skal delta i år? Det får du selvsagt vite først her på vargas12.com.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.