Petter Northug med milliontilbud fra flere hold- ut av landslaget!

Verdens beste skiløper er en klok mann og har gode rådgivere. Han kan nå legge grunnlaget for sin økonomiske framtid, samtidig som han gjør det han liker og kan best, går fortest på ski. Nå er det kamp om trønder-esset og han kan velge mellom tilbud fra flere hold. Tilbud som er fra 10 millioner kroner og oppover. 

– Coop Norge med Northugs far, John Northug, og tidligere landslagstrener Svein Tore Samdal står i spissen for et sponsorselskap som har forhandlet fram en sponsoravtale for Northug sammen med Coop. I den andre enden er det Åge Skinstad og verdens beste ski-landslag, og verdens råeste service buss som står.

Petter Northug er 27 år og har mange år igjen som aktiv skiløper. Han er allerede en svært formuende mann, og han kommer til å tjene mye mer. Legges det nå en langtidsplan med fortsatt kloke folk som kan markedskreftene, og som i tillegg skjønner skisporten, så kan Petter Northug bli blant de best betalte idrettspersonligheter i Norden. Om ikke den rikeste.

JoomlaWorks Simple Image Rotator

De sportslige resultatene må selvsagt stå i samsvar med de økonomiske kravene. Northug vil f.eks alltid slite i Tour di Ski, om han ikke legger om treningstrukturen som gir gode resultater med korte konkurranseintervall.

Trønderens markedsføring og popularitet i Sverige, gir sponsorene en unik mulighet, fordi Sverige har drøyt 8 millioner mennesker og som gir en betydelig større markedsandel hos våre naboer. Med et slikt unikt nettverk er det ikke så rart at det allerede nå er kamp om å få signert Petter Northug som sin produktleverandør for så lenge som mulig.

Man kan se for seg det scenario

Til tross for at kommende sesong har et meget viktig vinter OL, så er det også Tour di Ski som pågår en uke ved årsskifte. Den som signerer Petter Northug på sitt lag, har også en fordel i OL, enda det arrangementet blir gjennomført uten reklame eller sponsorer. Winner takes it all, no matter what!

Det er lov til å glede seg til vinteren, men det kan være smart å vente litt- det er forhåpentligvis en lang sommer i mellom. Heldigvis!

Kilde: Teamnorthug.no

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.