Pippa viser rumpa i Wimbledon guide

Pippa Middleton (29) er mest kjent for sin formfulle rumpe, og har faktisk sin egen fanside på Internett. Nå vil det på ny bli overskrifter i verdens media når kronprinsesse Kates søster, som en gang vil bli Dronning, viser alle viktige punkter på hvordan man opptrer i den verdenskjente tennisturneringen, Wimbledon. 

Kate Middlton, forøvrig verdens mest fotograferte kvinne, Hertuginne of Cambridge venter barn med Prins William, eldstesønn av Prinsesse Diana.

Dronning, Queen Elisabeth II, verdens rikeste kvinne, setter nok teen i vrangstrupen når hun ser at Pippa viser både rumpa og sin lange tunge i reklamekampanjen. Reklamen skal vises i et tennismagasin i forbindelse med året turnering som er sent på TV-kanaler verden over. Allerede nå er bildene ute, og vil gi Wimbledon et løft de aldri tidligere kunne ha drømt om.

Smellvakre Pippa er en meget populær kvinne i konservative Storbritannia, og det stilles spørsmålstegn og de høye herrer i Wimbledon forstår konsekvensene på hva de har begitt seg ut på med denne kampanjen.

Did Pippa Middleton Pad Her Butt at Kate's Royal Wedding?

Foto: CARL DE SOUZA/AFP/Getty Images

Flotte Pippa har signert en kontrakt med  Vanity Fair magazine der hun skal skrive om Wimbledon og gi sine egne meninger om turneringen.

I 2012 gikk den Kates søster Vasaloppet i Sverige. Verdens lengste ski-løp på mer enn 9 mil. Pippa er singel og en meget ettertraktet kvinne i de finere kretser i London.

Den siste beileren hun har blitt sett sammen med er aksjemegleren og mangemillionæren Nico Jackson. De har blitt sett sammen en rekke ganger i vår. Om det blir forlovelse og bryllup er foreløpig ikke kjent.

Bildene av en sex og halvnaken Pippa er publisert i MailOnline, og i en rekke andre magasiner. Skal du ha original bildene, må du kjøpe neste nummer av Vanity Fair magazine.

Kilde: MailOnline

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.