Planlagt sex er turn off- en kjappis er populært!

Mange par har det så hektisk og travelt i hverdagen at de må eksempelvis sette av torsdag neste uke mellom kl 1800 og 1900 til en hyrdestund.

Når den tid kommer kan det være noe helt annet som skjer, at svigermor står i døra, eller at du slett ikke har rukket å komme deg hjem fra shopping fordi det var lang kø på IKEA.

Under bordet (Foto: Sinar 2/Colourbox)

Skal du/ dere rekke å få dere et nummer, som hektiske småbarnsforeldre- må dere nesten ta de sjansene dere får. Ta henne i vaskekjelleren, på loftet, på badet i bilen- eller fortelle barna at mamma og pappa bare hviler litt, se litt på Barne-TV så lenge. Før i tiden varte Barne- TV i 40 minutter, slik at man rakk å dusje etterpå tilogmed. Nå for tiden, på NRK super varer den i knapt nok 20 min.

Poenget er at man må venne seg til å drite i det lange forspillet. Gjør henne tent fra tidlig på dagen, send noen hete SMS, bare sør for at de ikke havner hos svigermor. Gi henne et hint om hva du skal gjøre med henne.

Gi henne muligheten til å hige etter pikk før du tar henne, slik at dere begge kommer og kommer.

Planlegg aldri for sex, gjør det heller unna på de minst uante steder, i det fri, i båten ved sjøen eller på jobben hennes når du henter henne. Vær litt vovet, strekk grensene og ikke vær redd for om noen ser dere, det alene kan være et krydder i sex-livet.

Sommeren gir dere enorme muligheter til impulsiv og dampende sex!

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.