Rachel Nordtømme sammen med dansk Rosenborg dynamitt?

I følge flere medier skal Norges mest sexy hekkeløper være tett opp til å være sammen med Rosenborgs superspiss, Nicki Bille Nielsen (25). Dagbladet skriver at de to har vært sammen både før og etter flere av Rosenborgs kamper, og Nielsen skal ha lagt  ut bilde av seg selv og flotte Rachel Nordtømme (23) på Twitter.

Den meget gode fotballspilleren skal tidligere ha flørtet med Tone Damli gjennom media, men det har ikke lykkes dansken i å få bli bedre kjent med Sogndal-jenta. Nå ser det altså ut til at det er ei «trønder-pie» dansken har valgt ut til å bruke fritiden sin sammen med.

Så langt er ingenting bekreftet, men Nielsen har innrømmet at det har blitt noen møter, men vil ikke si noe mer enn det.

På Nicki Billes twitter- profil finner man dette bilde. 

Da Rosenborg slo Sarpsborg 4-2 i 16. mai-kampen fredag, var Nordtømme på Lerkendal. Bille klasket til med to mål, og fotballivet så ut til å leke. Dansken er ikke snauere enn at han trekker fram Nordtømmes navn etter triumfen:

– «Kanskje det var hun som brakte meg lykke, sier han til Adresseavisen.»

Den flotte friidrettsutøveren vil ikke kommentere dette i følge Adresseavisen, Rachel har tidligere vært sammen med Petter Northug. Trønderen er også en habil blogger, det faktum at det ikke er skrevet noe siden 10. mai kan kanskje ha noe med at hun har andre ting å tenke på for tiden?

Nicki Bille Nielsen (25) er Rosenborgs toppscorer sammen med Tarik, og har levert 10 scoringer inkl. cup-mål, det er en meget god statistikk i Tippeligaen.

Hvis det viser seg at Nielsen og Nordtømme er sammen, har Trondheim fått et kjendis-Norges heteste idrettspar. Adressa.no VG, SE og Hør, og Dagbladet med flere, gleder seg langt ute på desken, om dette skulle bli bekreftet i tiden som kommer.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.