Rike norske kvinner kjøper sex i Afrika

Er det feil av norske, modne, kåte og rike kvinner å reise til ferieparadis for leve ut sine drømmer og få den oppmerksomheten de har savnet fra sin ektemann i lang tid?

Selvsagt er det ikke det. De fleste har kanskje hatt et ok ekteskap, men et sted på veien forsvant lidenskapen.

Disse kvinnene har voksne barn i dag, det kan bety at de ikke hadde noe valg, men følte seg tvunget til å være i ekteskapet, man skilte seg ikke like ofte for 30 eller 40 år siden.

– Det er utvilsomt et marked for rike kvinner som ønsker, spenning, sex, bekreftelse og å få oppleve det de har drømt om i mange år, i en tid de bare måtte passe barn, hus og jobb. Ikke alle kvinner jobbet på 70-tallet, men det var ikke rom for de store skumspringene heller. Ikke bare norske naturligvis.

– Nå er det derimot gode økonomiske tider for kvinner som har jobbet nok, vært forelder lenge nok, og har endelig selvtillit nok til å være alene. Noen velger å bli iværende hos sin ektemann, men gjør det hun ønsker allikevel, andre skiller seg, og blir værende så lenge de selv ønsker. Noen tar til og med seg sin elsker hjem til Norge.

– Stadig fler voksne damer velger Afrika, og afrikanske menn som sine beilere når de velger å bruke mye penger på sin sex-ferie. I all hovedsak er det for å få seg en elsker som velger å bli hos henne så lenge hun er i landet, og det er ikke uvanlig at kvinnen forsørger han, kjøper klær, mat og andre ting hun mener han er verdt i denne perioden.

De fleste norske kvinner har også råd til det.

– Det er sammensatte årsaker til at Gambia er et populært reisemål for kvinnelige sexturister, men det som gjerne trekkes frem er at landet har et av det afrikanske kontinentets laveste, offisielle prosentandel av hiv-smittede.

– De mest populære reisemålene for dagens kvinnelige sex-turister, bortsett fra Gambia, er Jamaica og andre land i Karibia, samt Kenya og andre afrikanske land, Thailand og deler av Asia, samt Sør-Europa. Det er gjort lite forskning på dette i Norge, men i Danmark har man anslått at rundt 1000 danske kvinner reiser alene bare til Gambia årlig.

Dette er et tabubelagt tema, men som ligner veldig på det faktum at eldre norske menn reiser til fremmede sex ferie destinasjoner for å kjøpe seg en kvinne for en kveld.

– Norske menn har kjøpt sex utenfor Norges grenser i mange hundre pr, selvsagt bør norske kvinner som ønsker å oppleve andre kulturer ta sjansen på å reise ut å se om det er noe som frister. Man kan ikke annet enn å unne de all mulig fortjent lykke.

Den norske modne kvinne er fantastisk, sexy, klok og bør få smake på livets goder på lik linje med alle menn.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.