Roskildefestivalen 2013 – 29. juni til 7. juli

I skrivende stund er det 67 dager til sommerens vakreste festivaleventyr starter. Er det en festival du alltid bør peile inn er det selvsagt Danmarks og en av Europas mest kjente festivaler. Roskilde!

– Hvem som skal stå en av de mange scenene på Roskildefestivalen sommeren 2013 er allerede klart og det mangler ikke på godbiter. Har du ikke spikret årets sommerferie så sjekk ut uke 27 i almanakken med det samme.

– Skal du få med deg alle godbitene så må du sette av samtlige festivaldager, det er tettpakket med glimrende artister. Kraftwerk,The National, Queens of the Stone Age, Rihanna, Sigur Rós, Slipknot og Volbeat.

– Av norske bidrag er det verdt å nevne Karpe Diem, Kvelertak og Dråpe, samt Turboneger, Truls, James Blake, Miguel og Suicidal Tendencies. For de aller fleste band i Europa, er denne prestisjetunge festivalen et stor happening, de strekker seg derfor langt for å få lov til å delta.

 

Det svenske popkollektivet Ingrid planlegger et helt spesielt Roskildeshow. Det er artistene Lykke Li, Peter Bjorn and John, Miike Snow, Coco og J. Åhlund som utgjør dette popkollektivet og sammen med flere overraskelsesgjester entrer de den orange scenen og gir dermed publikum en opplevelse – helt utenom det vanlige.

– Uansett hvilken er din favorittmusikk, Roskildefestivalen 2013 har garantert noe som du elsker også. Det er bare å glede seg. Sjansen er også stor for at du oppdager nye band, grupper eller soloartister.

At du i tillegg får en opplevelse med pop-prinsessen Rihanna må sees på som ren bonus. Dama selger album som aldri før og har tatt tronen som verdens største kvinnelige artist.

– Husk telt, liggeunderlag, tannbørste, nok penger, godt humør og tannbørste. Det er stort sett det du trenger til en perfekt festival i musikkens tegn. For ca 2000 Danske kroner får du et festivalpass for hele uken, det er det så absolutt verdt.

29. juni – 7. juli er det bedre enn noen gang å være norsk i Danmark.

Kilde: Kulturmeglerne.no

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.