Sarah Surland topper alle lister med bloggen «Sisteplass»

Sarah Surland (19) har du kanskje ikke hørt så mye om, om du ikke følger bloggere eller har en Twitter-konto, for har du det- så har du garantert fått deg en god latter av Norges ukronede blogg-prinsesse. 

Sarah har intet mindre enn nær 25000 følgere på Twitter og bloggen sisteplass.no topper alle lister med mer enn 80.000 unike besøkende daglig. Fantastiske tall for en blogger som startet for noen få måneder siden.

Hva er det som er så unikt med denne bloggen mot de firehundretusen andre?

Sarahs blogg må kunne sammenlignes med Linnéa Myhres tidligere blogg, «Alt du vet er feil», som nå er lagt ned. Hun brukte denne type humor og ironi, der hun blant annet truet sine lesere med å drepe dem hvis de valgte å lese andre bloggere før hennes.

Blogg- og Twitter-fenomenet «Sisteplass.no» har med sin utleverende, personlige og ikke minst usminkede stil blitt en Internett-favoritt blant nordmenn.

Sarah har en helt unik måte å bruke ironiske, morsomme og sarkastiske bilder på. Hun legger også til tekst til bildene slik at hennes poeng kommer tydelig fram for alle hennes lesere. Ingen andre bloggere har fått så stor popularitet som «Sisteplass.no» på så kort tid tidligere.

– Om hun velger å spille kortene sine riktig, kan Sarah tjene seg styrtrik på bloggen sin. Men da bør hun være rask, ingen trær vokser inn i himmelen og mange bloggere har vært svært populær tidligere for bare å forsvinne etter noe tid.

Norge er et lite land med alt for mange like bloggere, heldigvis kommer det noen få unntak innimellom, det trenger vi som elsker å skrive og å lese bloggere daglig, derfor er det lett å se på Sarahs blogg som et friskt pust som Norge trenger.

Sørlandsjenta har funnet X-faktoren, den som skiller henne ut i fra mengden. Mulig er det planlagt å være «jenta mot strømme», og det klarer hun 100%, men faktum er at hun framstår som først og fremst morsom, ærlig og ekte.

Det holder i bøtter og spann til å toppe blogglistene. Jeg håper inderlig at Sarah Surland er kommet  til bloggosfæren for å skinne lenge.

Takk Sarah!

 

Vargas

4 thoughts on “Sarah Surland topper alle lister med bloggen «Sisteplass»

  1. Hei Merete

   Så vidt jeg kan se så har Sarah så mange lesere at hun ville ha toppet Blogglsiten.no om hun var registrert der. Nettavisen eier begge nettsider, og det er nok bare snakk om tid før hun er registrert på de listene som kan toppes.

   Takk for din kommentar og for at du stakk innom, det setter jeg stor pris på.

   Vargas

 1. Joda, kan hende det 🙂

  Men rett skal være rett 😉

  Tipper hun er en døgnflue, har fått mye medieomtale og scorer nok høyt på det.

 2. Kan legge til at det er topp at hun topper blogg.no.. De to som vanligvis er øverst der (tcmn og sophie elise) er helt håpløse… Rimelig flaut at silikonpupper, brunkrem, utagerende fyll og skrekkelige tattoveringer skal være lest av så mange.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.