Se det siste intervjuet før bruddet mellom Tone og Aksel

Hva skjedde egentlig i Sverige? Tone og Aksel ser tilsynelatende lykkelige ut sammen på Tones promo-fest for sin egen kolleksjon bare noen dager før hennes deltagelse i Slagerfestivalen. 

Tone Damli ble avbildet i mange magasiner og aviser der hun kysser Erik Segerstedt på munnen etter at de framførte sin låt  «Hello goodbye» i semifinalene for den svenske MGP. Man kan selvsagt bare spekuler i om det kysset var en direkte faktor, eller at det ligger noe mer bak.

24 åringen har også et meget godt øye til en annen svensk Erik. Nemlig Erik Saade. De to gjorde slageren «Imagine» sammen, ei låt som er vist hele 3.6 millioner ganger på YouTube siden juni 2012. Er man av den sjalu typen kan det selvsagt bli for mye «Erik», det blir bare spekulasjoner.

Bloggeren Christian Burmeister «voldtok» Tone og Aksel verbalt i et blogginnlegg Tone gikk rettens vei for å få fjernet. Det lyktes hun med, og saken er enda ikke ferdig behandlet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1WOoIvdpeTk[/youtube]

Norges største kjendis-par var svært mye i media og virket lykkelige sammen. Ryktene har gått på at det skal være utroskap som er årsaken til bruddet, et brudd som kom som lyn fra klar himmel for de fleste som har fulgt paret siden de ble sammen i 2009.

Tone har snakket i media og bekreftet bruddet. Hun har også innrømmet at hun har det vanskelig, men skal komme gjennom den vanskelige tiden. Aksel Hennie har ikke kommentert bruddet offentlig.

Om du vil høre det siste intervjuet kan du høre dette HER!

De to profilerte kjendisene vil du garantert høre mye om i tidene som kommer. Kanskje er det håp for Tone og Aksel finner sammen igjen? Det ville i så fall skapt mange nye overskrifter og førstesider hos den kulørte presse, i aviser og hos bloggerne som følger kjendisene.

Kilde: Se og Hør

Vargas

 

2 thoughts on “Se det siste intervjuet før bruddet mellom Tone og Aksel

 1. Jeg tror det har noe med «Tone» serien å gjøre… det gikk en episode den kvelden hvor Tone var å fremførte «Hello goodbye». Det har ikke noe å gjøre med Erik Segerstedt å gjøre tror jeg, da han flørtet heftig med en annen jente på efterfesten. Da tror jeg heller at det er han «andre» Eric, men det blir bare spekulasjoner. Men «leser» man litt mellom linjene i 2- 3 av episoden hvor Eric Saade er med, så skjønner man noe. Det er bare å se på Tone, øynene hennes «gnistrer» når hun var i nærheten av han.Ryktes også at noen skal ha sett de i hete omfavnelser, og det var ikke under fremførelse av «Imagine» Men om det har vært noe der mellom dem, så skal det kanskje mye til at de skulle bli sammen nå, etter hun ble singel… men man vet aldri. Men tror kanskje sjansen er stor for at hun ender opp med en svenske 😉

  1. Hei Elin

   Mulig du har rett i det, det kan fort bli spekulasjoner som ikke har rot i virkeligheten.
   Kanskje var det ikke noen Eric eller Erik som var årsaken, mulig var det bare en gnist som sluknet hos begge?

   Man kan være trygg på en ting, og det er at vi får vite det raskt om Tone finner seg en ny mann- jeg lover å skrive om det;)

   Takk for din kommentar Elin.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.