Sex i sommerferien? Glem det!

Om du er sammen med familien, svigermor eller skal dele telt eller campingvogn med naboen, det er ikke lett å lykkes med sommer-sex med kjæresten.

– Får dere plutselig et ledig øyeblikk så er det kanskje så varmt og klamt at dere ikke klarer å være i direkte hudkontakt med noen andre, du har mer enn nok med å tørke svette og holde veskebalansen ved like.

– Sommeren gir store muligheter til ute aktiviteter, og få andre enn nordmenn elsker å ha sex i det fri, og jakten på den perfekte orgasmen lurer i bakhodet både for han og henne, spesielt om sommeren.

Noen er redd for å bli oppdaget, samtidig gir det noen den nødvendige spenningen, å kanskje bli sett.

Foto: Flickr/ fedepo18

– De ny-forelskede finner sin partner langt mer tiltrekkende når vedkommende har mindre klær og viser mer hud, men sex i sommerferien kan bli vanskeligere enn man har planlagt av mange forskjellige grunner.

Nesten uansett hvor dere er, er det andre mennesker, varmen kan hindre dere i å orke tett kontakt, og da kan det fort gå dager og uker før man finner en sjanse til å ha sex.

– Med sexy undertøy og et planlagt hotell besøk der dere har et rom med air-condition er kanskje den endelige løsningen for det forelskede paret. Du som har vært gift en stund, er det ikke på tide å overraske din ektefelle med en reise, tatt på sparket?

De turene man ikke planlegger, men bare kaster seg ut i, kan være vell så suksessrike som de man bruker lang tid på stake ut på kart og i minnet.

Sommerferien er kort, å dra med svigermor, naboen og et venne-par på tur, som snylter på alt dere i realiteten skulle spleise på, gir ikke akkurat økt sex-lyst heller.

– Planlegg en tur, en langhelg der dere setter fokus på hverandre bare dere to. Selvsagt har dere også hørt det før. En kjedelig og utbrukt floskel, men hva vet du om det viker for dere, om dere ikke har prøvd.

– Kanskje dere fortjener å være alene for en gangs skyld, kanskje det blir mer sex på dere enn dere trodde? God sex med den du er glad gir grunnlag for at forholdet blir sterkt, og at dere begge vet at det er trygt og varig.

Bruk litt ekstra tid på din kjæreste i sommer, enda om det blir for varmt …

 

Vargas

2 thoughts on “Sex i sommerferien? Glem det!

    1. Ja, noen velger å ta seg til rette, andre må pent vente;)

      Dessverre er det ikke like lett å få alt til å klaffe, men med litt planlegging så går det meste!

      Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.