Sexlivet- Setter du grenser for deg selv?

Hvilke grenser setter du for deg selv og ditt sexliv? Har du ingen grenser og heller tar det som det kommer? Hvorfor skulle du ha noen grenser? Sex er kommet for å bli, du trenger kanskje god sex for å fungere i dagliglivet?

Sex er for noen kvinner oppskrytt, tar seg heller en sjokolade eller hiver innpå «smågodt» for femti spenn. En mye som fortsatt lever i beste velgående. Norske kvinner vet hva de vil og får det ofte. De er ofte kåte og gjør noe med det. De tar ansvar for sitt eget sexliv.

– Om du har et godt sexliv med din partner så er det vel ingen vits i å tukle med å eksperimentere, er det vel? Nei, det er kanskje riktig, men det etterhvert vil din partner gå litt lei eller omvendt- det er da det kan være smart å være villig til å tøye strikken litt. For spenningens skyld.

Alle mennesker har fantasier, noen bruker disse til å leve ut drømmene sine. Andre fortrenger innestengte følelser gjennom hele livet.

Linda Jim Dokken Bilde 10

Foto: Copyright Jim Dokken

Hvilket sexliv man speiler seg gjennom hele forholdet. Er man på nett og har det fint sammen så skyldes det ofte vellykket og god sex. Kommer forholdet til det stadiet at man ønsker å prøve ut nye og kanskje utfordrende leker som passer for begge, så må det være smart å prøve. Ønsker man å utforske å forløse noen hemmeligheter kan partnerbytte eller en tredjeperson få lov til å bli med på leken.

– Da bør man selvsagt ha snakket om tema og blitt enig om hva som er ok og hvor grensene går. Ved de første møtene er det smart å bare snakke hverandre opp, se, nyte røre bare litt for så å heller møtes igjen. Kjemien må alltid være på plass når man skal vise seg naken for andre enn sin partner.

Sex uten kjærlighet er for mange helt utenkelig, men det er stadig flere som ønsker å nye sexen for det den kan gi av ulike nytelser.

Det er vitenskaplig bevist, orgasmen gir helsebringende effekt på hele kroppen. Dermed har du enda en god grunn til å ha et godt sexliv med få grenser.

– Orgasmen er menneskenes gevinst i sexlivet. Dessverre så er det mange som ikke klarer å komme når de ønsker det. Ofte sitter problemet mer  mellom ørene enn mellom lårene. Forsøker man for mye, kan det bremse evnen til å oppnå orgasme i det hele tatt.

I boken «Sex- Ja Takk!» skrevet av Sexologen Gro Isachsen, fremhever hun hvor viktig det er å være mentalt innstilt på hvordan orgasmen skal være, og at det kan utløse problemer hvis man har mentale sperrer.

Det er vinter, finnes det noen bedre unnskyldning enn å kaste seg naken under dyna sammen med noen man liker?

 

Vargas

2 thoughts on “Sexlivet- Setter du grenser for deg selv?

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.