Silly Season- Kolo Toure til Liverpool

Ting skjer raskt, og noen klubber vil ha på plass forsterkninger før de fleste spillerne og klubbenes ledelse tar en velfortjent sommerferie.

Det har blant annet endt med at Liverpool har sikret seg Kolo Toure fra Manchester City som vi nylig har vært inne på som et rykte. Dette er en done deal.

Ricardo Carvalho har signert for Big Spending Monaco. Den tidligere Chelsea stopperen kommer som kjent fra Real Madrid denne sesongen.

– Må bare ta med nye overskrifter rundt det Engelske landslaget. Landslagssjef Roy Hodgson presterte å gi kapteinsbindet til jubilant på 100 landskamper i treningskampen mellom England og Irland. Hodgson mente derimot at det var Frank Lampard som skulle utføre alle kapteinens forpliktelser. Enten så må kapteinen være kaptein-eller la være Roy.

Kolo Toure til Liverpool Foto: TV2.no

– Roberto Martinez er en av mange managere som har vært linket til flere store klubber etter at Wigan rykket ned fra Premier League. I følge de aller fleste britiske medier så er Martinez så godt som klar for Everton.

Real Madrid president Florentino Perez er villig til å gjøre nesten hva som helst- ihvertfall grave dypt i klubbhvelvet etter nok penger til å kunne beholde klubbens juvel, Cristiano Ronaldo. Portugiseren er fristet til å reise til London med landsmannen José Mourinho og Chelsea. Får Perez det som han vil, og det gjør han ofte, vil den tidlige Manchester United spilleren bli verdens best betalte fotballspiller.

Michael Laudrup, den sympatiske dansken som har hatt stor suksess i sitt første år som manager i Premier League og Swansea, er linket til klubber i stadig flere forskjellige liga. Dansken er derimot fast bestemt på i bli værende på flotte Liberty Stadium i Wales.

– Chelsea har mange unge og meget gode spillere som José Mourinho vil bygge sitt «nye Chlesea» rundt. Portugiseren har muligens til hensikt å selge Fernado Torres for å gjøre plass til Robert Lewandowski, Radamel Falcao eller Edinson Cavani. Også Wayne Rooney har vært linket til Chelsea, men han havner sannsynligvis i Tyskland, og Falcao flørter med Monaco.

Til slutt i dag tar vi med at Tottenham er villig til å bruke mye penger på en eller to nye spisser. Barcas David Villa og Portos Jackson Martinez er de heteste navnene på White Hart Line. Manager Andre Villas-Boas har penger å handle for, og håper at klubbens juvel Gareth Bale blir værende i London.

 

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.