Silly Season- Mange spillere signerer for nye lag, noen fornyer

Fra 1. juni er de fleste spillere på sommerferie, for å være klare til pre-season tidlig i juli. Derfor er det viktig å ha klar gjort hvilken arbeidsgiver, og hvilken klubb man skal møte opp hos, når ferien er over. Mange spillere vil signgere kontrakter nå- eller helt mot slutten av overgangsvinduet 31. august. 

* Aguero har signert ny kontrakt med Manchester City som holder Diego Maradonas svigersønn på Ethiad til 2017. Det samme har kaptein Vincent Kompany.

* Martin Skrtel i Liverpool er grinete over å ha mistet plassen til gode gamle Jamie Carragher, Kolo Toure er på vei på fri transfer fra Manchester City. Liverpool skal også være svært så interessert i å signere Portos lynving, Christian Atsu.

* I følge Daily Mail er Tottenham spillere og trenerstab allerede på plass i Karibien, hvor de slikker sine sår etter å ha mistet Champions League plassen til erkerival Arsenal. Skulle lagets diamant Gareth Bale forsvinne til f.eks Manchester United så  blir det tøft å gå på en ny sesong i august.

* Undervurderte Rafa Benitez skal være på vei til Napoli, men det er litt usikkert om dette fortsatt bare er et rykte. Hans ambisjoner er utvilsomt langt høyere.

* Joey Barton- verdens mest usympatiske fotballspiller, ønsker å bli værende i Maresille- på utlån i fra nedrykksklare QPR.

Helt fram til overgangsvinudet stenger på sommerens siste dato, vil vargas12.com- en av Norges mest spennende bloggere, og som leverer langt flere innlegg enn de aller fleste andre, gi deg alt du trenger å vite om spilleroverganger i England.

Stilt gjerne spørsmål eller kom med forslag og overganger som er verdt å ta med i neste innlegg.

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.