Silly-Season- Suarez snart klar Real Madrid- Mourinho signerer for Chelsea

I løpet av sommeren er det mange spillere som bytter klubb, gifter seg, driter seg ut ved å kjøre i fylla, er utro eller skriver ting på sosiale medier de vil angre på før sesong start i August. Vi følger det meste som skjer av spilleroverganger i engelsk fotball.

Hva gjør denne skjønnheten på et blogginnlegg om engelsk fotball spør du sikkert. Vel hun giftet seg i dag med en av spillerne på et av de beste lagene i Premier League. Vet du det ikke så kommer det videre i saken om du leser alt.

QPR rykket ned med mann og mus, om Harry Redknapp blir med videre er vel heller tvilsomt. Keeper Julio Cesar er garantert ikke med ned til Championship, han er linket til London-rival Arsenal.

Luis Suarez har fortalt Liverppol-ledelsen at han ikke ønsker å bli værende på Merseyside og Anfield. Argumentet er for mange paparazzi fotografer som ikke lar han være i fred. Spilleren fra Uruguay kom i verdens medias søkelys da han bet Chelsea-spilleren Ivanovic i mai.

Bayern München tok like godt store-slem denne sesongen med å vinne mot Stuttgart i den tyske cupen, etter å ha vunnet serien og Champions League. Jupp Heynckes gir seg utvilsomt på topp, og gir den påtroppende treneren Josep «Pep» Guardiola noe å strekke seg etter. Nå har ikke Bayern alene så mye med engelsk fotball å gjøre, men sjeldent har så mange spillere i England vært linket til Tyskland og omvendt, da er det vertd å ta med verdens beste klubblag denne sesongen, i et blogginnlegg om overganger.

Wayne Rooney skal så godt som være klar for flytting til Frankrike og PSG. Avtalen skal være verdt mer enn £30 millioner.

 

Helen McConnell (25)

Mark Hughes har tatt over Stoke, Kenny Jackett (ex Millwall) har tatt over Wolves, og Falcao har signert for Monaco.

Chelsea og José Mourinho har blitt enige og «The Special One» ønsker å knytte seg til Portos midtstopper, Eliaquim Mangala samt å få med seg Luca Modric fra Real. Mourinho vil beholde Romelu Lukaku på Stamford Bridge denne sesongen, og gjøre han til den nye Drogba.

Arsenal rydder i stalen og har latt 5 spillere gå, samtidige er belgiske Thomas Vermaelen på vei bort, Tottenham og Manchester United skal være interessert. David Moyes er desperat etter å få erstattet legenden Paul Scholes, Barcelonas Thiago skal være øverst på ønskelista.

Millwall ser på muligheten til å hente tidligere Blackburn manager Steve Kean. De er uten manager etter at Kenny Jackett trakk seg etter nær 7 år på The New Den. Gianfranco Zola er trygg i Watford, tiltross for å ha tapt Play-Off finalen verdt 1.3 milliarder kroner.

Sommerens mest spennende overgang er kanskje om Gareth Bale blir værende i London og Tottenham, eller om Real Madrids gigant-tilbud er nok til å lure den sindige 23 åringen til Spania.

Clement Grenier i Lyon påstår selv i følge franske medier at han er på vei til Arsenal i sommer.

– Det er ingen andre større mesterskap enn U21 EM i Israel i år, der Norge faktisk deltar. Dette mesterskapet går fra 5. til 18. juni.

Neste sommer derimot, er det endelig VM i fotball igjen. Like godt i Brasil av alle steder. Verdens vakreste eventyr starter 13. juni og varer til 13. juli. Sett av neste års sommerferie allerede nå.

(Smellvakre Helen McConnell giftet seg 1. juni med Manchester United spilleren Jonny Evans.)

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.