Sisteplass.blogg.no har befestet sin førsteplass!

Sarah som skriver på Norge mest leste blogg, «Sisteplass.blogg.no«har mer enn 100.000 besøk på sin morsomme, ironiske og sarkastiske blogg. Hun har til nå vært nr 1 på alle lister i Norge i lengre tid, og ser ut til å bli værende Norges nye blogg-prinsesse. 

Årsaken til populariteten kan være at Sarah vet å bruke bloggen og seg på en helt annen måte enn noen andre tidligere. Hun sitter på do og synger mens hun filmer det hele, eller får hjelp til å filme seg selv og andre. Den morsomme jenta fra Sørlandet har ikke blogget i mer enn noen måneder, så argumentet om at man skal ha jobbet lenge med bloggen for å nå toppen holder altså ikke mål.

«Sisteplass.blogg.no» er ironisk nok på førsteplass, og der ser det ut til at hun blir værende. Halve Norge og mesteparten av Bloggosfæren ser ut til å trykke Sarah og bloggen hennes til sitt bryst, hun har knekket koden, og kan bli rik på sin blogg om hun gjør ting riktig.

Sisteplass.blogg.no nr 1 i Norge

Alt for mange bloggere i Norge er alt for lik hverandre, der hår, makeup, sko og fashion, samt et «deilige meg» image er en del av strukturen. Sarah derimot har brukt sin blogg til å gjøre litt uskyldig narr av rosa-bloggerne- det alene har nok også gitt henne noen tusen lesere.

Nå mangler det bare en populære gutte -eller manneblogg som er høyt oppe på listene, slik at man får et mer nyansert bilde av hva blogging faktisk er.   Alt om bil, jakt, foto eller sjekking av damer. Det er bloggere som skriver om mer maskuline tema- det er ikke i nærheten av å være like populært som «Sisteplass.blogg.no», muligens fordi Sarah er morsom, bruker seg selv for det det er verdt, og ikke er redd for å drite seg ut på film.

Måtte hun bli værende på topp lenge!

Stå på Sarah!

Vargas

 

4 thoughts on “Sisteplass.blogg.no har befestet sin førsteplass!

 1. Bra blogg, og garantert kommet for å bli på topplsiten. Men lesertallene går sakte men sikkert nedover… Gir henne en mnd til på toppen 🙂

  1. Hei Svendsen

   Enig i at det er en bra blogg, men jeg tror hun har kommet til topps for å bli- og i så fall er det bra. Norge trenger en endring på toppliste-toppen.

   Vargas

  1. Hva er det du snakker om Henrik? Mener du «Fotballfruen» hun var vel p åvei ut av listen hun før hun reklamerte for sin graviditet.

   Når det er sagt så er det lavkonjunktur også hos bloggerne i fellesferien og i skoleferien, toppbloggerne har også mindre trafikk enn ellers i året.
   Også Sisteplass.blogg.no

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.