Nå ser det ut til at «Fotballfrue», toppbloggeren Caroline Eriksen har møtt sin overkvinne i Sarah Surland med bloggen «Sisteplass.blogg.no». Sarah topper ihvertfall alle lister i Norge for tiden, og det er ikke så rart.

– Sisteplass.blogg.no er en blogg som har alt en blogg skal ha, i motsetning til f.eks Fotballfrue som utelukkende ser på sin blogg som en pengemaskin. Det er selvsagt fullt lovlig, men det er absolutt på tide at det er en blogg med litt pondus, humor, ironi og artige videoer som blir lagt merke til på toppen av bloggosfæren.

De aller fleste begynner vel å gjennomskue den rosa boblen «Fotballfrue» og hennes reservebenk-slitende husbonde, som også er primus-motor for den fallende toppbloggen.

Herr Eriksen var så kry av sin kones patetiske blogg for en tid tilbake at han sendte meg en mail, der han hardnakket påstod at «fruebloggen» var så pop i Sverige at  Isabella «Blondibella» Løwengrip skulle være interessert i et samarbeide.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AnZ5OeEgZjw[/youtube]

Da begynner man å få rimelig høye tanker om seg selv og sine etter mitt syn. Nå er endelig en ny stjerne født, og det er all grunn til å tro at Sisteplass.blogg.no med Sarahs fantastisk morsomme blogg, er kommet til topps for å bli i uoverskuelig framtid.

Den nye bloggdronningen har blogget mindre enn tre måneder og har på rekordtid tatt både Twitter og Blogglistene med storm, det trenger bloggosfæren, nå har det vært kjedelig på toppen lenge.

Det er grunn til å advare om svært så usaklige kommentarer i kommentarfeltet på denne bloggen innen kort tid. Fotballfrues sender nemlig gubben ut på tokt når noen skriver nedsettende om enten henne, bloggen hennes eller Lavkarbo.

Men jeg tar sjansen, alle bør se verdien av en skikkelig bra blogg, kontra et luftslott der «den perfekte verden» slett ikke er så rosenrød som den framstår.

Sarah har kommet for å bli, heldigvis!

Vargas

Tags: blogging, fotballfrue

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Zara Larsson- merk deg navnet

Om du ikke har hørt om Zara så vil du nikke gjenkjennende til hennes meget populære låt som topper VG-lista...

Kan enebarn ta skade av å ikke ha søsken?

Enebarn har muligens et ufortjent dårlig rykte. Kjenner du et enebarn og oppfatter dette som både bortskjemt og litt vel overmodig mot...

Lukk