«Sisteplass» knuser Fotballfrue på Topplistene

Nå ser det ut til at «Fotballfrue», toppbloggeren Caroline Eriksen har møtt sin overkvinne i Sarah Surland med bloggen «Sisteplass.blogg.no». Sarah topper ihvertfall alle lister i Norge for tiden, og det er ikke så rart.

– Sisteplass.blogg.no er en blogg som har alt en blogg skal ha, i motsetning til f.eks Fotballfrue som utelukkende ser på sin blogg som en pengemaskin. Det er selvsagt fullt lovlig, men det er absolutt på tide at det er en blogg med litt pondus, humor, ironi og artige videoer som blir lagt merke til på toppen av bloggosfæren.

De aller fleste begynner vel å gjennomskue den rosa boblen «Fotballfrue» og hennes reservebenk-slitende husbonde, som også er primus-motor for den fallende toppbloggen.

Herr Eriksen var så kry av sin kones patetiske blogg for en tid tilbake at han sendte meg en mail, der han hardnakket påstod at «fruebloggen» var så pop i Sverige at  Isabella «Blondibella» Løwengrip skulle være interessert i et samarbeide.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AnZ5OeEgZjw[/youtube]

Da begynner man å få rimelig høye tanker om seg selv og sine etter mitt syn. Nå er endelig en ny stjerne født, og det er all grunn til å tro at Sisteplass.blogg.no med Sarahs fantastisk morsomme blogg, er kommet til topps for å bli i uoverskuelig framtid.

Den nye bloggdronningen har blogget mindre enn tre måneder og har på rekordtid tatt både Twitter og Blogglistene med storm, det trenger bloggosfæren, nå har det vært kjedelig på toppen lenge.

Det er grunn til å advare om svært så usaklige kommentarer i kommentarfeltet på denne bloggen innen kort tid. Fotballfrues sender nemlig gubben ut på tokt når noen skriver nedsettende om enten henne, bloggen hennes eller Lavkarbo.

Men jeg tar sjansen, alle bør se verdien av en skikkelig bra blogg, kontra et luftslott der «den perfekte verden» slett ikke er så rosenrød som den framstår.

Sarah har kommet for å bli, heldigvis!

Vargas

10 thoughts on “«Sisteplass» knuser Fotballfrue på Topplistene

 1. Nå har vel Eriksen slitt med en karrieretruende skade, og har ikke vært frisk siden mai 2012… Er vel ingen grunn til å kalle han en benkesliter :p

 2. Oi, her lukter det fordommer lang vei. Har du noe personlig mot fotballfrue og mannen?

  At hun topper listene akkurat nå er jo ikke så rart, mtp all medieomtalen hun har fått. Lesertallene til surland har falt fra 140 000 til 88000 på bare noen dager, så hun ramler nok ned fra førsteplassen om ikke så alt for lenge 🙂

  1. Hei Veltepetter

   Jeg har ikke noe personlig i mot mennesker jeg ikke kjenner, men måten den patetiske bloggen til «Fotballfrue» blir
   drevet på reagerer jeg på, og har den har jeg noe personlig i mot. Derfor er det svært gledelig at noen andre tar over topp-plasseringen.

   Eriksens må jo gjøre som de selv vil med egen blogg, akkurat som jeg kan mene det jeg vil om den.

   Sant at Sarah har fått masse publisering mht innlegg og videoer, men faktum er at bloggosfæren trenger nettopp slike nye «blinkskudd»
   for å fornye blogg-Norge i positive trekk.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

 3. Er vel heller du som er hysterisk angående fotballfrue bloggen! Dette innlegget lyser jo sjalusi/misunnelse/mindreverdighetskompleks laaaang vei.

  Fotballfrues blogg er vel den topp bloggen med minst reklame… Så skjønner ikke helt hva du snakker om.

  Ser forresten at sisteplass har mistet over halvparten av leserne. Ligger bare noen tusen foran idag. Ramler nok raskt ned fra førsteplassen. Skriver du et nytt innlegg om hvordan fotballfrue knuser sisteplass da?

  1. Svear, leser du ikke innleggene hennes?

   Det er jo der reklamen er.

   Mulig hun har innttt 1. plassen igjen nå, men det er ikke lenge før leserne hennes finner andre fora å lese.

   Misunnelig på 2. plassen he he:) Morsom du:)

   Vargas

 4. Jeg vet hun har reklame på bloggen, men hun har mindre enn de andre topp bloggerne.

  På hvilket grunnlag mener du at det bare er et tidsspørsmål før leserne finner andre fora? Hun har da holdt seg rimelig stabilt hva gjelder lesertall.ingenting som tilsier at de brått skal slutte å lese.

  1. Hei igjen Svear

   Man kan ikke vite det sikkert, men bloggosfæren er i stadig endring og spesielt i det siste har det kommet flere gode
   meget populære bloggere som gir norske bloggere et løft. Det er heller ikke bra at det er den samme bloggeren som er på 1. plass over for lang tid.
   Fotballfrue er en dyktig blogger, det er det liten tvil om, allikevel er den et produkt som framhever en kunstig og «perfekt» verden som ikke har
   rot i virkeligheten for noen. Det gir unge norske jenter et fordreid bilde av hvordan livet faktisk er.

   Leserne vil gå lei av det samme, og velge andre fora fordi det som er nytt er mer spennende. «Fotballfrue» vil sikkert ligge langt oppe på listene også
   i framtiden, men 1. plassen er det nok noen andre som tar snart skal du se.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.