«Skal vi Danse» ringer deg kanskje snart?

TV2 er i ferd med å lage konturene av enda en runde med Norges mest spennende og populære danseprogram. De som mener å ha noe å komme med, bør selvsagt ta kontakt raskest mulig. 

– Dessverre kommer ikke ditt favoritt program før til høsten, da «danserne» bruker deler av sin sommerferie til å lære seg de nødvendige skritt, trinn, moves, og komme inn i de tetteste trikoter på kortest mulig tid.

– Er man med på et slikt konsept, bør man selvsagt legge seg i selen for å prøve å gjøre sitt ytterste for å lykkes. Du som vinner hele showet får ikke bare en diger pokal, du får gratis dansetimer i et helt år etterpå, i tillegg til en sydentur med kamera på slep.

– Artist og vinner av «Skal vi danse» 2012, Hanne Sørvaag, kan gå inn i en eller annen rolle i den nye runden av danseprogrammet, men dette er ikke avgjort. Mulig er det den dyktige programlederen Katrine Moholt som må tre til side.

Damen med en av Norges mest kjente og flotteste rumper, Marianne Aulie trakk seg fra konkurransen i 2012, for å være hjemme med sin 7 mnd gamle sønn. Sannsynligvis ville hun vunnet hele konkurransen om hun hadde valgt å fullføre.

Marianne Aulie har det som skal til for det meste Foto: TV2.no

Med en seere-skare på mellom 700.000 og 900.000 mennesker i vært program, vil TV2 satse stort på å få med profilerte kjendiser, og alle de beste dommerne i en ny sesong med Norges største dansefest.

Hvis man ser på antall artister, programledere, idrettsutøvere og andre profilerte mennesker det lett kan være å identifisere seg med på dansegulvet, jo fler seere blir det.

Stapper man et dansegulv fullt med totalt ukjente mennesker for folk flest i en lignende setting, vil det selvsagt gi langt færre TV seere for TV2.

Se for deg f.eks Marion Ravn, Carl I. Hagen, Ari Behn, Berit Riise, Davy Wathne og Alexandra Joner som noen av årets mest profilerte dansepartnere til de profesjonelle. Folk ville ha gått fra konseptene.

Norge har mer enn nok av kjente ansikt og profiler å velge blant.

Hvilke navn er på din «kjendisliste» for «Skal vi danse?»

Programledere for årets sesong med «danse-reality» er foreløpig ikke avgjort.

Tar DU kanskje jobben?

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.