Skam deg Justin!

Hvis det virkelig har rot i virkeligheten, på sin Østen turne – på selveste Den Kinesiske mur, lar verdens stjernen Justin Bieber seg bære i stedet for å gå selv. Jeg har vært fan og synes fyren har vært ok, men dette tar kaka- om det er sant!

– Justin Bieber er en av verdens absolutt største superstjerner, har mange hundre millioner kroner på bok, men oppfører seg altså som en bortskjemt liten jente som ikke gidder å gå.  Muren er lang den, men Biebers følge skulle neppe gå den mer enn 8 mil lange turen det tar å gå hele veien.


Det er all grunn til å håpe han er stolt av seg selv, når han som gammel ser tilbake på sin karrière. Da vil han huske Kina-besøket med skam.

En ting å ha uhorvelig masse penger, men man kan bare ikke oppføre seg som et barn, selv om han kam kjøpe seg bære hjelp langs den Kinesiske Mur.

Man blir bare trist og lei seg på stjernes vegne, har han virkelig synket så dypt. Tror faktisk jeg har med meg de fleste norske «Beliebers» på samme tanke.

Vis deg som en voksen mann Justin, kutt ut tullet!

 

Foto: Flickr/  BiebersPartyUSA

Vargas

2 thoughts on “Skam deg Justin!

  1. Hei Maria

   Hvis så var tilfelle ville ikke verdenspressen skrive om dette. Bieber har fått noen nykker som ødelegger hans gode navn og rykte. Nykker han bør legge av seg eller bli utledd av alle fans verden over.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.