Slutt mellom Tone Damli og Aksel Hennie

I følge flere norske og svenske medier er det nå slutt mellom Tone Damli (24) og Aksel Hennie (37). Super-paret som har vært svært mye i media siden de ble sammen i 2009.

Paret skulle egentlig ha giftet seg på den vakre italienske øya Sicilia i sommer. Dette er nå avslyst og forholdet skal være over. Tone har vært svært opptatt med sine egne prosjekter over lang tid. Egen kolleksjon, musikkvideo-innspilling, IDOL og ikke minst svensk deltagelse i Slagerfestivalen.

Aksel på sin siden har i lengre tid vært opptatt med filminnspilling i Praha, og skal ha fått en sentral rolle i storfilmen «Hercules» som skal spilles inn i USA. Om det er parets meget aktive yrkeskarrièrer som er årsak til det meget overraskende bruddet vites foreløpig ikke.

I følge sentrale og nære venner av paret ha bekreftet i flere norske medier at det er slutt mellom superparet og at Tone skal ha flyttet ut for flere dager siden.

I 2010 flyttet Tone og Aksel sammen i en flott og romslig enebolig i et av de flotteste strøkene på Frogner i Oslo. Luksusvillaen på mer enn 300 kvm ble kjøpt for nærmere 12 millioner kroner, men har i følge meglere en dags-verdi på nærmere 20 millioner.

Det flotte paret som har vært på svært mange førstesider i den kulørte presse de seneste årene forlovet seg i 2012 i Paris, da Aksel fridde til sin Tone. Nå er forholdet altså over.

Aksel Hennie har vært en meget aktiv Twitter bruker, men har ikke skrevet noe på sin profil siden 8. februar da han skrev denne meldingen: «KLIN TIL, verdens beste @Tonedamli! I morgo e det SHOWTIME, Hello Mello!»

Tone skal synge i den svenske Slagerfestivalen i begynnelsen av mars. Det er ikke kommet noen offentlig uttalelse fra det omtalte paret.

 

Vargas

2 thoughts on “Slutt mellom Tone Damli og Aksel Hennie

  1. Hei Herman

   Dette er nok ikke et PR-stunt, men jeg skjønner godt hva du mener.

   Tone er nok singel, allikevel er det grunn til å tro at hun ikke blir det så veldig lenge. Hun er en ettertraktet og flott ung frøken.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.