Sommerferien kan ende med skilsmisse for mange

Dessverre er det etter en lang og klaustrofobisk sommerferie flere par velger å ta ut skilsmisse. Man har ofte ikke fått den nødvendige tiden til å snakke snakke skikkelig ut om tema som har ulmet, og dermed kan sommerferien bli dråpen som får begret til å flyte over. 

Et ekteskap, partnerskap eller forhold til en annen person har ingen garanti for å vare evig. Man må være innstilt på at et brudd ikke er noe alternativ så lenge man er glad i hverandre.

Dessverre er det for lett for veldig mange å bryte ut av forholdet fordi man er uenig, eller krangler ofte.

Når en mann på førti blir forelsket i en pike på tjue, er det ikke hennes ungdom han søker, men sin egen.

Er man glad i hverandre bør man gjøre alt for å løse konfliktene før man bryter ut av ekteskapet eller forholdet. Spesielt når man har felles barn.

– Sommerferien bruker man mye tid sammen, og det er i denne tiden mange går lei, og finner ut at man vil starte på nytt. Det kan være flere grunner til det, og er det ikke mer kjærlighet igjen å bygge forholdet videre på, bør man komme seg videre i livet.

Man må ha visse grunnpilarer på plass i et hvert forhold for at det skal kunne leve videre også etter en hektisk sommerferie, der kranglingen og kjeftbruken kanskje har vært den røde tråden i stedet for hygge og felles kos.

Gjensidig respekt, kjærlighet til hverandre, god kommunikasjon og felles mål er noen punkter de fleste forhold bør ha for å leve sammen i gode og onde dager.

– Har man vært sammen i noen år kan det fort gå rutine i det meste, ikke minst i sexlivet. Her skal det ikke mye til før man kan få en liten oppblomstring og ny giv om man er litt kreativ.

Overaske din partner med å gå uten truse når dere er alene, eller i bare truse og t- skjorte.

– Vær litt små gal, kle dere og spill rollespill, by på dere selv- la partneren få oppleve en hemmelig våt drøm hun eller han har hatt lenge og nyt hverandre. Ikke ta liver så jævlig alvorlig. Knull i trappen eller i hagen.

Ta en spontan-tur til Praha, eller kjør på måfå i noen timer med bil og ta inn på hotell.

Det er deres forhold som står på spill, gi mer enn du får og sjansen er stor for at forholdet blomstrer i stedet for å dø.

– Vil dere fortsette å være sammen også etter sommerferien, ikke la dumme krangler om små ting og bagateller true forholdet deres. Se ting i litt større perspektiv og ikke heng dere opp i at do lokket ikke er nede, eller at majonestuben er klemt i feil ende. La det passere og nyt heller livet og hverandre.

Det er tross alt best å være to.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.