Sør Norge får drømmesommer!

Sommeren fortsetter for hele Sør Norge, i halve juli har det vært fantastisk og alle prognoser peker på at varmen og god-været fortsetter ut hele fellesferien. 

Om man velger de norske sidene kan man ofte bli lurt, de melder litt for positivt vært, altså bedre enn det egentlig er.

Velger man heller nettsidene til SMHI (Sveriges meteorologiska och hydrologiska institut) som forteller hvilket vært det faktisk blir, med en forunderlig presisjon.

009.jpgFoto: Privat


Midt Norge og Nord Norge har ikke hatt verre vært på mange år. Og i hovedstaden har det kun kommet 10 millimeter nedbør i juli så langt, ingen kan huske når de dråpene kom.

Høytrykket er som spikret over Sør og Østlandet, til stor jubel for alle som har valgt å legge sommerferien i fellesferien i Norge.

Badetemperaturene ligger fra 17 grader og oppover, og dagtemperaturen kan komme over 25 grader flere steder på Østlandet i dagene som kommer. Nyt sommeren når den endelig er her.

– Finn et badested, dra til sjøs eller reis til et badeanlegg i nærheten, det er nå det er sommer, endelig! Man kan neste synes synd i andre landsdeler som ikke har sett sola i det hele tatt. Bergensere og Nordlendinger kaster seg på første fly til Syden, som er lett å forstå.

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.