«Stjernene på slottet»- Ny suksess-serie fra TV2?

Vi har den meget populære serien «Hver gang vi møtes» friskt i minne. Nå er TV2 i gang med ny serie som kan bli like populær. Mennesker som er velkjent for de fleste gjennom TV, aviser, scene eller film er med på en reise til et av verdens vakreste steder, Toscana i Italia. 

– Der skal de fem kjendisene gi litt mer av seg selv til de fire andre og til oss TV-seere. TV2 er best i klassen på å finne lokasjoner som er perfekt til å legge den gode samtale mellom mennesker, mennesker som har helt forskjellig bakgrunn i livet og fra det å være anonym, til det å bli et kjent og kanskje kjært ansikt for alle oss som følger mediebildet.

I følge TV2 er det Toralv Maurstad (skusespiller), Dennis Storhøi (skuespiller), Fredrik Græsvik (journalist), Lise Karlsnes (Artist/musiker) og Gro Hammerseng (Håndballspiller) som skal være med i det første programmet i serien kalt «Stjernene på slottet.»

Hver av dem er viet en dag der de står i fokus og forteller sin historie. På sin dag bestemmer hovedpersonen hva alle skal spise til frokost, lunsj og middag, samt hvilke aktiviteter de skal gjøre den dagen.

Du kan derfor lett assosiere programserien med «Hver gang vi møtes», det er bare musikkinnslaget som mangler.

God TV kan være så mangt. Den gode samtalen mellom mennesker som har betydning for oss på en eller annen måte kan være underholdende nok. Da er det viktig at det er mennesker som har noe å komme med, og som har opplevd ting som ikke er åpenbart for oss som skal høre på. Kloke mennesker som kan snakke for seg, og som er villig til å formidle det de selv har opplevd på godt og vondt gjennom livet, er absolutt god underholdning.

Alle disse fem første gjestene i den nye TV2 satsingen bør kunne gi noe vi ikke forventer og med det lage god TV.

Hvilke fem kjendiser ville du tatt med deg på et slott i vakre Toscana for at det skulle ha blitt god TV, om du fikk muligheten?

Her er mine fem: Ozzy Osbourne, (Rockelegende) Steve Morgan (Finansmann, eier Wolves), Nelson Mandela, ( frihetskjemper og tidligere president i Sør Afrika) Adele, (artist) og Merryl Streep, (skuespiller)

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.