Størst best og sikrest!

Du har selvsagt en PC, partneren din og barna dine har sikkert en hver  de også. Er de sikre nok? Har du et godt nok virusprogram som forhindrer skadelig programvare, virus og tregt nettverk?

Mange tror de har er trygge og lar det sture å gå uten å oppdatere nevneverdig. Du kan sammenligne en ubeskyttet PC med å la huset ditt stå uten dører når du reiser på ferie, da er sjansen stor for at noe er borte når du kommer hjem.

Du trenger et sikkert antivirusprogram,  Dette for å unngå spionprogrammer, svindel/ID-tyveri, virus og datainnbrudd blant annet.


Vi er ingen eksperter på område, men ønsker å gi våre lesere ett innblikk på våre erfaringer og hva som virker i vårt daglige virke uten store kostnader.

Malwarebytes.orgAvast.com og norske eksperter som strekker seg langt for å hjelpe deg til å få din nettside, din blogg eller din bedrift til å ha verktøy som virker, og som viset i jungelen av andre bedrifter.

Ikke gjør ting vanskeligere enn de er.

Har du kun det enkleste og beste på markedet vil du få en enkel arbeidsdag med et sikkert nettsted og en trygg PC. Med noen få hundrelapper i året, har du et helt år beskyttelse i Avast. «Malwarebytes» fjerner det som har kommet inn på din PC som Brannmuren og virusprogrammet ikke har oppdaget.

Avast skal etter eget utsagn være både størst, best og sikrest på markedet over antivirusprogram for personkunder og bedrifter.

Nytt-Nettsted.no har grunnleggende og utvidet kunnskap om spesialtilpasset programmering, oppsett av nettside/ nettportal eller søkemotoroptimalisering.

Spør gjerne om det er noe du lurer på, vi kan videreformidle alle spørsmål vi selv ikke kan klare å svare på til de som kan nesten alt.

Vargas

Foto: Flicr/ migeruimagenes

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.