Mannen som er like mye kjent for å bite sin motstander som får sin arbeidsinnsats som lagspiller i Liverpool, Luis Suarez kan havne på samme lag som mannen han bet, Branislav Ivanovic i Chelsea. Pris: ca 320 millioner kroner. 

José Mourinho bruker å få det som han vil, og vil han det nok, så havner Liverpools bråkebøtte på Stamford Bridge. Klarer «The Only One» å hente Cavani fra Napoli i tillegg så begynner Chelsea å få en brukbar spiss rekke med Torres og ny innkjøpte André Schürrle (22) allerede i troppen.

– «Big spending» PSG, er dog i førersetet mht kjøp av Uruguays store stjerne. Edison Cavani er verdt £50 millioner mener Paris-klubben, en av fotballverdens største salgsobjekter, men hva har skjedd når en fotballspiller koster nær en halv milliard kroner?

– Wayne Rooney må levere en skriftlig søknad om å bli satt på transferlisten, Davis Moyes ønsker å beholde sin tidligere elev. Rooney selv er fast bestemt på å forlate Old Trafford. PSG er mest sannsynlig arbeidsgiver.

http://www.youtube.com/watch?v=KTLVd0JUglk

Nicolas Anelka, en av de få spillerne som har vunnet alt som vinnes kan av viktige trofeer, har signert for sin sjette Premier League klubb. West Brom har gjort et klokt valg å hente inn den meget meritterte franskmannen.

Real Madrids Gonzalo Higuain (25) er på vei til London og vil signere for Arsenal innen kort tid. Overgangssum skal være på ca £22 millioner.

Manchester City er villig til å la floppen Maicon få gå. Han tjener ca 1 mill i uka og må regne med et kraftig lønnskutt, uansett hvem som blir hans nye arbeidsgiver.

Phil Neville og Ryan Giggs skal være med i trener-teamet til David Moyes. Giggs fortsetter som spiller, Neville kommer nå tilbake til Old Trafford fra Everton.

Wolves er heldigvis ikke mer på den sinnssyke pengegaloppen, og har signert Sam Ricketts (31) som kommer gratis fra Bolton. ulvenes nye sjef, Coachen Kenny Jackett har utnevnt Ricketts som kaptein på «nye Wolves», som vil få en stall med mange unge nye og sultne spillere.

– Uansett må pengeflommen i internasjonal fotball stoppe opp før det går alvorlig galt. Mye kunne ha vært gjort med et overgangstak, og et lønnstak, uansett navn uansett klubb, i all hovedsak for å stoppe de skyhøye billettprisene som ødelegger for de viktigste. Folballfans verden over.

1. juli åpnet overgangsvinduet for kjøp og salg av spillere. Dette varer fram til det på ny stenger igjen 31. august, innen den tid, vil milliarder av kroner ha byttet eiere, og billettprisene noen prosent dyrere enn forrige sesong hos de største klubbene.

Den engelske serien starter 3. august, Premier League begynner to uker senere med start 17. august.

Vargas

 

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article17084820.ab

Tags: Chelsea, Luis Suarez, Premier League, Sam Ricketts, Wayne Rooney, Wolves

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tvungen og samtykkende sex er en enorm forskjell

Allikevel kan mange kvinner gi feil signal til en potensiell voldtektsforbryter. Kvinner kan være luremus, flørtende og by på seg...

Brækhus møter 18 åring i tittelkamp

Cecilia "The First Lady" Brækhus (31) setter alle sine VM titler på spill når hun skal møte Oxandia" La Loba" Castillo...

Lukk