Sveriges mest leste blogger politianmelder netthets- Isak Lund vil skyte henne i hodet

Blondibella, eller Isabella Løwengrip (22) har i lengre tid blitt trakassert på nettet, akkurat på samme måte som mange norske kvinner har blitt det siste året. Løwengrip publiserte kommentaren på sin blogg. 

– Den svært suksessrike forretningskvinnen har også tidligere måtte få politi beskyttelse og anmeldt ondsinnet hets og trusler. Den unge, vakre, frodige og sexy bloggeren har har også vært i offentlig skittentøyvask med fler av de norske bloggerne, den gang for å forsvare sine nakenbilder på sitt eget magasin, Egoboost.

– Svenske bloggere generelt og kanskje Løwengrip spesielt, har vært offer for mobbing, trusler, sjikane og fysiske overfall i mange år. Dessverre har denne tendensen aldri opphørt, og nå ser man samme konturer via netthets mot norske kjente kvinner.

Man bør selvsagt ha stor respekt for unge mennesker som er så selvstendig, dyktig og kunnskapsrik at de er i stand til å skape arbeidsplasser, og tjene mange millioner kroner i en alder av 22 år.

Isabella Løwengrip.se

– En mann skriver i en kommentar via Blondibellas Facebook-profil at hun bør skyes i hodet og henges i et tre. Mannen skriver denne kommentaren via egen profil på FB, og kan vente seg en anmeldelse.

Idioten som velger å formulere seg 100% respektløst og uakseptabelt heter Isak Lund.

HER er blogginnlegget Isabella Løwengrip publiserte da hun fikk trussel- kommentaren.

Man kan lure litt på om det er den 22 år gamle blonde bloggerens suksess som får folk til å miste all sunn fornuft. Er dette basert på misunnelse, så er det synd på vedkommende, men er det for å hetse, mobbe og skape helvete for uskyldige mennesker- er det langt mer alvorlig.

Politi-anmeldelse er selvsagt en fornuftig måte å takle det på, dessverre hjelper det muligens lite. Om alle bloggere går sammen om å forene seg til en organisasjon, der netthets er tema som uakseptabelt, så kan man nå veldig langt.

Både svenske og norske bloggere har behov for å stå sammen mot truslene som blir mer og mer alvorlig for hver uke som går.

Noen tanker fra de som er berørt av trakassering på nett- mottas med takk!

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.