Sveriges mest populære Blogger er gravid!

Smellvakre Isabella Löwengrip som skriver på bloggen Blondibella har kommet med årets nyhet til sine lesere- hun og kjæresten Odd Spångberg (25) venter barn.

Få bloggere i Norden har hatt større suksess enn den flotte 22 åringen som eier klesmerket Classified. Dette selges i 23 butikker rundt om i Sverige. Isabella har mer enn 300.000 unike lesere pr uke, og bloggen hennes leses av stadig flere, både i Sverige og i verden forøvrig. Gravide og sexy frøken Löwengrip har hele fem forskjellige aksjeselskap og har mange millioner i inntekt pr år. Hun har også flere ansatte til å hjelpe seg med sine selskaper.

Den svenske topp-bloggeren har også vært en rekke steder rundt om i Norge og holdt foredrag om sitt forretningsimperium.

Siden nyheten om om det ventede kjærlighets-barnet sprang, har det fine paret valgt å framskynde sitt planlagte bryllup som egentlig skulle være neste år.

IMG_3515

Foto: Isabella Løwengrip.

Nå vil det bli et fantastisk sensommer bryllup i August, det ventede barnet kommer i November. Isabella ville vente så lenge som mulig med å fortelle om sin graviditet, men det lar seg neppe gjøre stort lenger med en flott voksende mage, stadig mer synlig. Isabella jobber stadig med forelesninger og foredrag, da blir det snart umulig å prøve å skjule magen.

Hele Sverige kjenner Isabella Løwengrip, og hennes barn vil også bli endel av hennes blogg etterhvert. Det er all grunn til å tro at det unge paret vil ha fred, ro og skjerming fra offentligheten fram til barnet er har blitt litt eldre.

Er det noe topp-bloggere elsker å skrive om så er det out-fits. I tiden som kommer vil du garantert se siste mote av det meste for den vordende mor på Blondiballa.se.

Vargas

8 thoughts on “Sveriges mest populære Blogger er gravid!

  1. Hei Svendsen

   Blondibella ,Eller Isabella Löwengrip som hun heter, har muligens noen få bloggere foran seg- men hun er den mest suksessrike, hun er den flotteste, og er blant de absolutt mest populære bloggerne i Sverige, og hun er også populær blant norske fans.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

  1. Hei Nina

   Du har helt rett, svært flott kvinne, nydelig gravid og kan kle seg deretter. Ingen hemmelighet at Löwengrip er en av
   Sveriges mest populære og sexy bloggere.

   Takk for at du stakk innom og skrev din kommentar.

   Vargas

 1. Det stämmer, Blondinbella är en av Sveriges största och mest framgångsrikaste bloggare. Men sedan är så är hon också en av Sveriges mest offentligaste personerna. 🙂

  1. Hei Lilly

   Man må ikke være stor, suksessrik enda man er en offentligperson. Tvert i mot, det er en bragd å være så kjent og i tillegg være
   så populær, flott og suksessrik på en gang. Isabella er nok også en smart kvinne som vet hvordan hun skal gjøre sin suksess.

   Takk for din kommentar.

   Vargas

 2. Hei Bra, Arikkel og bra blogg!
  som min etternavn-broder. sa så ekke faktaene helt på plass. hun er ikke den med mest lesere i sverige men hun ligger veldig bra, ann og var tidligere den mest leste men nå ligger Kissie.se før som drives av Alexandra Nillson. men hun er kanskje den mest profilerte bloggeren og som synes mest i mediene både i norge & sverige.

  1. Hei Jonas

   Det stemmer at det er flere bloggere som kanskje har flere lesere enn Isabella, men hun er for mange den symbolske nr 1 for hennes norske svenske
   fans. Dessuten er frøken Løwengrip den mest sexy bloggere av dem alle, spesielt nå når hun er gravid.

   Takk for din kommentar Jonas.

   Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.