Sveriges mest populære blogger fra rik til enda rikere

Isabella «Blondibella» Löwengrip (22) går fra å være rik og suksessrik, til å bli enda mer populær og enda rikere.

Oppdragene hennes står i kø og den gravide, sexy og populære bloggeren er i ferd med å legge Sverige for sine føtter. Der halve Sverige allerede har vært i mange år.

– Den smellvakre forretningskvinnen har mange baller i luften i tiden fram til hun skal føde i November. Isabella har planene klare og vil unngå å ta opp lån for å gjøre videre investeringer, hun bare tjener mer penger for å bygge sitt imperium.

Isabella Löwengrip (22) Foto: Flickr/  Nordic Business Forum


– Den svenske bloggeren skal slå sammen «Blondibella AB» og «Löwengrip Invest», I tillegg tjener hun store summer på bok salg, og de inntekter den flotte forretningskvinnen gjør via sin blogg, går nå til et tredje selskap, Spotlife.

– Få bloggere i Norden har hatt større suksess enn den flotte 22 åringen som eier klesmerket Classified. Dette selges i 23 butikker rundt om i Sverige. Isabella har mer enn 300.000 unike lesere pr uke, og bloggen hennes leses av stadig flere, både i Sverige og i verden forøvrig.

Löwengrip har hele fem forskjellige aksjeselskap og har mange millioner i inntekt pr år. Hun har også flere ansatte til å hjelpe seg med sine selskaper.

«Blondibella» har også siden i vinter kjøpt seg opp og er nå hovedaksjeeier i smykkeselskapet vj since 1890. Et selskap som alene har gitt bloggeren store inntekter og hun er med på å designe flere smykker selv. Rihanna skal være blant hennes smykkekunder.

Siden hun var 17 år har Isabella Löwengrip startet kl 0600 med å jobbe i to timer for hvert av de fem selskapene hun eier. En åpenbar årsak til hennes fantastiske suksess.

Når barnet kommer før jul i år, skal hun ha tre måneder mamma-permisjon før det nok engang er full pupp.

Unge vakre Löwengrip bør være en rollemodell for alle norske og svenske kvinner som vil opp og fram med sin egen karrière. Det er bare å se og lær. En imponerende kvinne på alle mulige måter.

 

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article17095490.ab

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.