Sveriges mest populære blogger har blitt mamma

Isabella Löwengrip ble 19. november mor til en liten gutt. Både mamma og pappa Odd er meget stolt over sitt første barn, sønnen Gillis, som veide 3,3 kg og 49 cm, lang. 

Isabella skriver bloggen Blondinbella, en av Nordens mest leste og mest populære blogg. Den unge vakre svenske bloggeren har skrevet siden hun var 16 år og er en av de mest suksessrike unge svenske kvinner som også har flere ansatte i sitt forretningsimperium.

Nå skriver Isabella på sin blogg at hun gleder seg til å være sammen med mann og barn i tiden som kommer.

20131119-120923.jpg

Foto: Blondinbella.se

– Fødselen tok bare 4 timer og alt står bra til med alle i den lille familien. Dette er en fødsel som vil gi overskrifter i samtlige svenske og norske magasin fra den kulørte presse, nettopp pga den posisjon den mektige og suksessrike forretningskvinnen har hatt i en årrekke til tross for at hun kun er 22 år gammel.

– Mangemillionæren Isabella Löwengrip har  lykkes med å skrive tre bøker, hun holder foredrag om økonomi, om sin business og suksess. Löwengrip har også sitt eget kleskolleksjon kalt «Classified», hun har sitt eget magasin kalt  »Egoboost» og hun har investert betydelig summer i smykkeprodusenten «VJ since 1890.»

Ifølge bloggeren selv var ikke graviditeten planlagt og kom som et aldri så lite sjokk på det forelskede paret.

Isabella og Odd giftet seg 31. august i år.

Vi gratulerer  til det flotte paret med familieforøkelsen.

Vargas

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.