Du husker henne fra VG-lista top 20 i  Oslo i juni. «Uncover» ble hennes gjennombrudd. Sveriges største unge pop-idol siden ABBA er nå tilbake i rampelyset etter å ha vært i USA for å lage et meget spennende album.

Nå skal flotte Zara Larsson (15) kaste glans over innspurten på svenskenes IDOL. Har du svensk TV4 går sendingen fredag 29. november. Zara får støtte av en anne ung svensk artist, Anton Ewald (20)

 

I den senere tiden har Zara bodd i LA i USA for å jobbe med utenlandske låtskrivere for å komme i mål med sitt siste album. Singelen «Bad Boys» skal være et av pauseinnslagene på Sveriges IDOL, og Larsson selv mener den kan være med på å endre mange syn på henne.

I følge svenske Aftonbladet har Zara Larsson en svært høy stjerne hos svenskene.

Da «Uncover» kom i januar i år gikk det ikke lang tid før Zara Larsson var en stor stjerne. Sammenligningen mellom den unge svenske jenta og selveste Rihanna ville ingen ende ta.

Mulig ikke alle generasjoner vil like den siste låta, fordi «Uncover» var populær hos alle, også barn. «Bad Boys» er ikke på samme måte innrømmer Larsson til avisen, bare timer før hun skal stå på scenen i en direktesending i SVT.

Zara burde ha vært et forbilde for alle norske og svenske ungdommer på 15 år.

 

ZaraLarsson.com/

Foto: Flickr/ aftertomorroworg

Vargas

Tags: Zara Larsson

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Det er lov å ønske seg harde pakker man ikke får av julenissen

Du som er sikker på sin seksualitet vet jo hva du vil ha for å lykkes med å nå klimaks....

Sosiale medier- hvor avhengig er du?

Ungdom fra 13 år og oppover til fylte 20 år har tilgang på Internett nesten hele døgnet. Er de ikke...

Lukk