Syden? Lei kulde, mørke og vinter?

De greske fantastiske øyer. Som du husker fra filmen ” Mamma Mia “- Lange deilige sandstrender, hvite kalkhus, ofte med dypblå stafasje. Mye deilig og billig mat. En gjestfrihet du bare får i Hellas.

Ikke for å være negativ, eller fyre opp under bitterheten rundt kulden. Men det er jævlig mye vinter igjen ennå. minst tre måneder. Og alle vet at i mars -som pr. definisjon er en vår-måned, kan være snø måned nummer en! Og fortsatt kaldt- Så har vi en kald og regnfull mai, og en sommer som vi forventningsfult håper på litt varme, men vi blir dessverre ofte svært skuffet. Hva gjør vi egentlig oppe i den for fryste steinura her?

Helles er stedet for alle som er romantiske nok til å fri til sin elskede på det første besøket.

Da er det ikke så veldig rart at mange ønsker seg til sydlige breddegrader- Hellas er nok manges andre hjemland nettopp fordi de trives så godt. Grekenland er elsket av oss i Norden og det er ikke så rart når man ser hva dette guddommelig vakre landet har å tilby.

Havet, øyene, maten, menneskene, de små vikene, hotellene, strendene de hvite kalkhusene og den eiegode hjertevarmen fra alle man møter.

 

Hellas er lett å bli glad i. Du må ha opplevd det for å forstå det. De greske øyer, eller fastlands Hellas, har alt å by på, du må reise dit minst en gang i livet for å skjønne det. Vennligheten, naturen, menneskene, de små kafeene med smårutete duker, de sortkledde små runde konene, de eldre mennene som sitter på benkene å titter på livet rundt, og folkene som haster forbi.

– Hellas. Landet på kanten av det økonomiske stupet, landet med den største gjestfrihet, landet mange nordmenn for lengst har forelsket seg i. Et paradis for alle. I Vinter er det nok ikke sommertemperaturer i Hellas, men det kan være alt fra 10 grader og oppover og det er bedre enn minus grader for en stakket stund.

Har du vurdert å flytte til Hellas? Du får svært billige hus og leiligheter nå. Sørg bare for å forhandle med mennesker du kjenner eller stiler på så du ikke blir lurt.

 

Vargas

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.