Tentamen flyttet grunnet Justin Bieber konsert- Et klokt valg!

Ålesund kommune har vedtatt å flytte norsktentamen for 10. trinnet for alle ungdomsskolene ei uke fram. Utelukkende pga mange elevers ønske om å få se og høre Justin Bieber på konsert i Telenor Arena. Et klokt valg!

Hadde skolen latt være å flytte tentamen, ville svært mange- faktisk flere hundre elever ikke fått den viktige skole-prøven. Ved å være smidig, klok og smart istedet for trangsynt, vanskelig og regelryttere, har Ålesund kommune gjort det eneste riktige etter mitt syn.

Nå får de unge elevene sitt livsopplevelse og tentamen i tillegg. Kudos til Ålesund kommune.

– Selvsagt skal man være forsiktig med å gi etter for gruppepress, men dette er en spesiell situasjon, en spesiell artist og det kan være lenge til muligheten for noe lignende kommer tilbake til Norge.

Justin Bieber (19) på vei til Norge Foto: www.mirror.co.uk

Mange unge jenter har truet med selvskading, depresjon og selvmordstanker om de ikke får billetter. Heldigvis er disse faresignalene kraftig belyst, og det er derfor håp om at de fleste som ikke har billett, blir tatt godt hånd om av sine foreldre, skolen og andre foresatte.

Stjernen selv har allerede fått med seg det norske «Belieber-sirkuset» og skrev følgende på sin Twitter-konto nylig: «Love this. Schools in Norway move midterms so students can attend Justin Bieber concert».

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AJ6YUuPQZpo[/youtube]

– Justin Bieber er et fenomen like mye som et symbol på den moderne superstjerne. Han er ikke som noen andre, og han har lagt norske jenter for sine føtter. Den Bieber-feber som herjer landet nå, er verst for norske gutter og faktisk noen menn.

– Fortsatt er det mange uvitende menn som elsker å kalle Justin Bieber for de verste ting. Utelukkende for å prøve å tøffe seg, og fordi de ikke vet bedre. Den 19 årige canadieren er populær verden over, og selger flest plater av alle. Han har også flest Twitter- følgere i verden, han har tjent mest av alle 19 åringer på kloden, så sitter du på den feite ræva di og disser Justin Bieber?!

DET er patetisk det.

Ingen andre artister, uansett kjønn, sjanger eller alder har vært i nærheten av å selge så mange billetter på så kort tid som Bieber har gjort i Norge. Det er solgt ca 75000 billetter fordelt på tre dager. I følge arrangøren Atomic Soul kunne de ha solgt det dobbelt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bls-tiyT9IA[/youtube]

Politi og arrangør av Justins forrige Norges-besøk ble tatt på senga og det ble fullstendig kaos. Nå har i følge Atomic Soul og Oslo kommune alt under kontroll. Det er ikke noe som ikke er forberedt til minste detalj. Vel, jeg ville ha ligget litt lavt om akkurat det.

Norge har aldri hatt Justin Bieber konserter før, det blir ellevilt og kaotisk.

Telenor Arena har funnet det nødvendig å sende ut nabovarsel:

Nabovarsel!

«Telenor Arena får besøk av Justin Bieber 16. 17. og 18. april. 

I forbindelse med besøket vil det være økt trafikk av både fotgjengere, busser og biler i området rundt arenaen. Siden vi også venter mange unge publikummere, kommer sikkerheten og inngjerding til å være mer omfattende enn normalt. I samråd med Asker og Bærum politidistrikt og Statens Vegvesen, kommer det derfor til å bli gjort noen endringer i infrastrukturen på Fornebu under konsertdagene.
Endringene vil bedre sikkerheten og redusere flaskehalser, spesielt på Snarøyveien.»

Generell konsertvett
• Pass på at du får i deg nok mat og vann gjennom dagen og kvelden!
• Kle deg godt. Det kan fremdeles være kaldt i april, og det norske været kan være uforutsigbart.
• Hold deg sammen med dem du skal på konsert med. Gjør gode avtaler på hvor dere skal møtes om dere skulle komme bort fra hverandre.
• Lytt alltid til beskjeder fra arrangør, politi, vakter, helsepersonell og andre som jobber på arenaen.
• Ta godt vare på hverandre! Ikke press i køen og hold dere rolige. Alle vil få plass inne på arenaen, så ingen grunn til å stresse. Hvis du vil ut av mengden kan du gå ut til siden, og trekke deg tilbake til et området med mindre trykk.
• Ingen harde gjenstander vil være tillatt å ha med seg inn på arenaen. Dette gjelder også paraplyer, flasker, brus bokser etc.
• Profesjonelt foto- og videokamera er ikke tillatt. Du kan ta med deg mobilkamera eller kompakt kamera uten profesjonell linse.
• Vi anbefaler på det sterkeste at alle under 13 år går i følge med foresatte eller eldre venner som også har billett til konsertdagen.

Dørene åpner kl 18: 30 alle dager. Husk at du som har plassbillett trenger ikke å stå i kø før konserten.

God fornøyelse til alle!

Kilde Telenorarena.no

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article16534764.ab

6 thoughts on “Tentamen flyttet grunnet Justin Bieber konsert- Et klokt valg!

  1. Helt enig, bra skrevet Vargas!! Ja skola har fått mye kritikk for denne flyttingen, men billettene ble jo lagt ut rett etter skoleslutt ifjor, så det skulle bare mangle om de ikke skulle fått lov å dra når de helt sikkert også har bestilt hotell og reiseutgifter og de gikk sammen og søkte om flytting. Vi så hvilket kaos Bieber skapte ifjor og hvor stor og populær han er så det var en klok og riktig avgjørelse. Jeg syns også JB er en veldig bra artist. Den akustiske CD’n er nydelig med mange bra låter og fin stemme. Når musikken er «strippa» for bakgrunn og det bare er gitaren (eller piano) så kommer den fine stemmen hans veldig godt frem. Han har en særegen sårbarhet i stemmen som er veldig fin. Tror mange kritikere bare har stempla han som ikke bra fordi det er mange fjortiser som liker han, men det er ikke for ingenting at han har blitt så stor. De går glipp av mye fin musikk med sin forutintatte holdning.
    Bra du ikke er sånn da Vargas, du har nå alltid vært en klok og reflektert person:-)
    Vennlig hilsen Liv Grete

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.