The Boss er på vei til Norge- Springsteen til Telenor Arena

Ingen andre artister i verden er mer elsket enn Bruce Springsteen som har fans over hele kloden. Mulig er det hans aktive og lange karrière som gjør han så populær. Uansett hvor The Boss setter opp sine turneer, det blir utsolgt med det samme. Nå skal han igjen trollbinde sine norske fans, med to konserter i Norges storstue, Telenor Arena. 

Amerikaneren med den velkjente gjengen fra the E-streed band vil nok en gang vise at de vet hva de holder på med, og vise at de fortsatt duger. Når man ser tilbake på alle de album Springsteen har laget, så er det mye snadder å ta av i en konsert på et par timer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_NR9kuMvJ4o[/youtube]

Bruce er elsket av fansen, men det er all grunn til å tro at han er glad i Norge også. De fleste husker selvsagt at han kom, sang og reiste da mange nordmenn trengte trøst, nettopp av en personlighet, magiker og  med en politisk klokskap som det  Bruce Springsteen har. Det var et år etter at skuddene og bomben, Norge skulle markere, og det bare måtte skje. Bruce Springsteen og Little Steven gikk opp på scene under minnekonserten på Rådhusplassen 22. juli 2012 og leverte som bare de kan.

– Nå er han endelig tilbake, og det kjennes godt. Ikke bare fordi det er Bruce og band, men fordi det er en internasjonal storhet med kloke og gode verdier som bryr seg, og vet hva vi har gått igjennom. Vi må få være lov til å være så egoistiske at vi kan innrømme at vi trenger trøst, enda vi har det ok her hjemme.

Ikke et øye vil være tørt i Telenor Arena når Bruce Springsteen spiller sine fantastiske låter som balsam i sjelen, til et  prøvet folk som så vidt har kommet seg på fote etter sist gang han var i Norge. Også den gang gav han oss et magisk øyeblikk.

Bruce Springsteen har gitt ut nær 30 album, vært på mer enn 15 verdens-turneer over hele kloden, det er altså en av de absolutt største artistene som fortsatt er aktiv som nå kommer på besøk. «Born to Run» er og blir mitt favoritt-album.

Har du magiske øyeblikk fra The Boss sine utgivelser du vil dele?

Thanks Bruce, and welcome to Norway!

 

Vargas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.