The Gathering 2013 er i gang- For alle som hater ski-påske

Hva er det som får nesten 5000 håpefulle ungdommer til å presse seg sammen inne i Vikingskipet på Hamar for å surfe? Tenk deg den stanken etter noen dager? De fleste skal være der i fem døgn. 

– Sitter det et hav med unge nerder som spiller Playstation og WII i fem døgn non-stop tror du? Nei, det gjør de selvsagt ikke. «The Gathering» er faktisk for de som har peiling på det siste av det siste. Selveste ferskvarene som er på markedet, både av spill og konsoller.

Og det er selvsagt mange jenter med å legge en fin ramme på denne årlige happeningen. Dette er så absolutt en yndet sted for sjekking, man er jo som kjent online 24/7, så her er det mange som kommer som singel, og reiser hjem med en kjæreste.

Konkurranser, show, premierer for nye spill, og ikke minst artister som skal spille og gjøre det hele til en komplett fest for alle som driter i snø, kulde og fjell. Blant andre kommer Amina Sewali.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bk1OwI6JUa4[/youtube]

 

Det er fortsatt plasser igjen i det berømte vikingskipet på Hamar. Liker du å sitte i svettelukt, prumpelukt og å være sulten i fem døgn, så kan the Gathering være stedet for deg å feire påske.

Du bør skynde deg, de er allerede i gang med festen. Husk sovepose, tannbørste og skjøteledning.

Vargas

One thought on “The Gathering 2013 er i gang- For alle som hater ski-påske

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.